Η τελευταία παράσταση στην Τούμπα με γεμάτες εξέδρες

Γιώργος Καστάνης14 Μαΐου 2023

Απόψε το βράδυ στις 20:00 ο ΠΑΟΚ θέλει να “σφραγίσει” το ευρωπαϊκό εισιτήριο που οδηγεί στο Europa League της ερχόμενης σεζόν και για να τα καταφέρει, πρέπει να κερδίσει τον Ολυμπιακό με οποιοδήποτε σκορ. Αρκεί μία νίκη επί των ερυθρολεύκων για να αναρριχηθεί ο Δικέφαλος στην τρίτη θέση, εκεί όπου είναι ο αντίπαλός του και να κερδίσει το εισιτήριο του Europa αφού τον ευνοεί η ισοβαθμία.

Η αποψινή θα είναι και η τελευταία παράσταση στην Τούμπα με γεμάτες εξέδρες για τη φετινή σεζόν. Στον τελικό του Κυπέλλου δεν θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, κατά συνέπεια όλοι όσοι βρεθούν στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα επιδιώξουν να ενισχύσουν ψυχολογικά τους παίκτες για δύο παιχνίδια.

Τόσο για το αποψινό όσο και για αυτό της 24ης Μαϊου (ανεξάρτητα εάν θα αποφασιστεί η παρουσία των φίλων της ομάδας κατά την αναχώρηση των μελών της αποστολής από τη Θεσσαλονίκη).

Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν παράπονα, κυρίως για το γεγονός ότι στις θύρες 5 και 6 η τιμή του εισιτηρίου προσδιορίστηκε στα 30 ευρώ, εντούτοις στην Τούμπα αναμένεται να βρεθούν χιλιάδες φίλαθλοι του Δικεφάλου για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας. Η Τούμπα στην τελευταία φετινή της παράσταση, αναμένεται να είναι επιβλητική, καυτή και ενθουσιώδης με τους φιλάθλους της ομάδας να προετοιμάζονται για να δώσουν το δικό τους “σόου”. Για να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ στο Europa League της νέας σεζόν και για να του δώσουν ώθηση για το τρόπαιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.