Η τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣΜ

Metrosport Team12 Ιουνίου 2024


Η Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων - Μελών της Ε.Π.Σ.Μ., θα διεξαχθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, στο αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ.Μ., στη Μίκρα και ώρα 18.30 (19.30).

 Κάθε σωματείο θα εκπροσωπηθεί στη Γενική Συνέλευση από έναν (1) μόνο αντιπρόσωπο, ο οποίος ορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου. Με την ίδια απόφαση ορίζεται και ο αναπληρωτής του. Ο αντιπρόσωπος και ο αναπληρωτής του είναι οπωσδήποτε τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου με δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται και εκπροσωπούν ένα (1) μόνο σωματείο. Κάθε σωματείο - μέλος της ένωσης διαθέτει μία (1) μόνο ψήφο στη Γενική Συνέλευση.

Οι αντιπρόσωποι των σωματείων - μελών νομιμοποιούνται με την κατάθεση στην γραμματεία Ε.Π.Σ.Μ. του ειδικού πληρεξούσιου εγγράφου, αντιγράφου πρακτικού συγκρότησης Δ.Σ. (εν ισχύ) και αντιγράφου τελευταίας Γενικής Συνέλευσης (Αρχαιρεσιών), το αργότερο τρεις (3) ημέρες πριν τη Γενική Συνέλευση, δηλαδή μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής 23 Ιουνίου 2024, { με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση info@epsm.gr ή με αυτοπρόσωπη κατάθεση στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Μ. (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος) } .

Έως την 20-06-2024 θα αποσταλεί στα σωματεία – μέλη της Ε.Π.Σ.Μ. ενημερωτικό σημείωμα με περιεχόμενο: 1. τον Διοικητικό Απολογισμό του 7ου θέματος, 2. τον Οικονομικό Απολογισμό του 8ου θέματος και 3. τον Προϋπολογισμό του 11ου θέματος της παραπάνω πρόσκλησης.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.