Η συνταγή είναι μία: πλάνο Λουτσέσκου, αφοσιωμένοι παίκτες

Κώστας Πετρωτός24 Αυγούστου 2023

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει απόψε στο «Τάινκαστλ Παρκ» για να δώσει την πρώτη από τις δύο μάχες του κόντρα στην σκωτσέζικη Χαρτς. Χωρίς επιπλέον ενίσχυση με μεταγραφή, με παίκτες μείον, μάλιστα, καθώς ο Σαμάτα είναι τραυματίας και ο Οζντόεφ δεν μπορεί να επιστρέψει. Προέκυψε και η υπόθεση Νάρεϊ-Αράβων, για να ζήσει η ομάδα το ίδιο σκηνικό που βίωσε και με τον Αουγκούστο.

Είναι προφανές ότι η ομάδα και ο Λουτσέσκου παίρνουν πολύ μικρή βοήθεια στην παρούσα φάση από την διοίκηση στην προσπάθεια που κάνουν να μπουν στους ομίλους. Δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει αν ο ΠΑΟΚ μπει στους ομίλους του Conference, όμως, εμείς εστιάζουμε στο τώρα.

Πώς μπορεί ο Δικέφαλος να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που υπάρχουν και να αποκλείσει τους Σκωτσέζους μετά την Μπεϊτάρ και την Χάιντουκ; Όσα και να σκεφτεί κανείς, η απάντηση είναι απλοϊκή: με την ίδια συνταγή που πορεύτηκε μέχρι τώρα. Με τον ρεαλισμό και την καλή διαχείριση που κάνει ο Λουτσέσκου από την αρχή των προκριματικών της διοργάνωσης και την απόλυτη προσήλωση των παικτών που έχουν δείξει την ικανότητα να ανταποκρίνονται απέναντι σε κάθε στυλ παιχνιδιού.

Υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τις δύο προηγούμενες ομάδες που αντιμετώπισε ο Δικέφαλος; Φυσικά, η Χαρτς είναι πολύ πιο αθλητική ομάδα, τρέχει περισσότερο και από την Μπεϊτάρ και από την Χάιντουκ και σίγουρα θα είναι και πιο δυνατή στις μονομαχίες. Οι παίκτες του Λουτσέσκου πρέπει να το περιμένουν αυτό και να είναι υπομονετικοί όποτε χρειάζεται και αρκούντως επιθετικοί σε άλλες φάσεις. 

Το βέβαιο είναι ότι ο ΠΑΟΚ ακόμη και με τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνει η ομάδα, είναι καλύτερη ομάδα από την Χαρτς και αν είναι σοβαρός και οι παίκτες του φροντίσουν να δείξουν τον καλό εαυτό τους, τότε μπορεί από το βράδυ να βάλει βάσεις πρόκρισης στους ομίλους του Conference League και να δώσει και μία ώθηση στην προσπάθειά του να ενισχυθεί μεταγραφικά μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.