Η συγκινητική κίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ από τα Γρεβενά για ένα μικρό παιδί

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2024

Μία ιδιαίτερη συγκινητική ιστορία έλαβε χώρα στα Γρεβενά , με τους φίλους του ΠΑΟΚ να είναι αυτοί που μαζεύουν χρήματα για ένα μικρό παιδί από τη Θεσσαλονίκη το οποίο χρειαζόταν οικονομική ενίσχυση για να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Μάρκου, αναφέρει: 

«Άφωνη έχει μείνει η τοπική κοινωνία με την καλή έννοια πάντα, με τα παιδιά του ΠΑΟΚ στα Γρεβενά ,μετά την κίνηση τους να αναλάβουν τη χρηματική κάλυψη της εγχείρησης, ενός μικρού παιδιού από την Θεσσαλονίκη. Μετά από πληροφορίες μας η επέμβαση ήταν επιτυχής και ο μικρός θα συνεχίσει με καλύτερα εφόδια τον δύσκολο αγώνα που έχει μπροστά του. Ευχόμαστε η κίνηση αυτή να βρει μιμητές παντού και με την σειρά μας να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην λέσχη φίλων του ΠΑΟΚ».

Ενώ ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γρεβενών αναφέρει στην ανακοίνωση του:

 «Λίγες ώρες πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι για την Πόλη μας, για τον αγώνα εναντίον της Γαλατά, πληροφορηθήκαμε πως ο Μάριος Θωμίδης θα μπει για ένα ακόμη χειρουργείο και χρειαζόταν ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση. Έτσι αναλάβαμε εξολοκλήρου να διαθέσουμε εμείς, σαν club, το ποσό αυτό για να μπορέσει έτσι ο μικρός να ξεκινήσει άμεσα τις χημειοθεραπείες που χρειάζεται. Ευχόμαστε στον Μάριο, αλλά και σε όσους αντιμετωπίζουν τέτοια σοβαρά προβλήματα υγείας, να τα ξεπεράσουν. Υ.Γ. Προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας ,αλλά η κοινότητα του facebook και κάποιες αναφορές που μας κάνανε κάποια καλόπαιδα μας κατέβαζαν την δημοσίευση».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.