Η στιγμή που πανέρια λουλουδιών πετυχαίνουν on stage την Ιουλία Καλλιμάνη

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2024

Η Ιουλία Καλλιμάνη δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της όταν ενώ βρισκόταν στην πίστα και τραγουδούσε, μία θαμώνας της πέταξε πανέρια με λουλούδια κατευθείαν στο πρόσωπο.

Η γνωστή τραγουδίστρια γύρισε το κεφάλι της προς την άκρη, προσπαθώντας να αποφύγει -όσο ήταν δυνατόν- τα πανέρια, σταμάτησε να τραγουδάει και στη συνέχεια κοίταξε εμφανώς εκνευρισμένη προς τη μεριά του ανθρώπου που της πέταξε τα πανέρια.

Το σχετικό βίντεο ανέβηκε στο TikTok και όπως ήταν φυσικό, έγινε viral, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά τη συνήθεια που έχουν αρκετοί θαμώνες σε νυχτερινά μαγαζιά να βάζουν «στόχο» το πρόσωπο των τραγουδιστών με τα πανέρια των λουλουδιών, όπως είχε συμβεί πριν λίγο καιρό και με τους Σάκη Ρουβά και Νίκο Οικονομόπουλο.

@takis.sigalas Όταν νευριάζεις, απόλυτα δικαιολογημένα, επειδή οι πελάτες σου πετάνε τα καλάθια με τα λουλούδια στα μούτρα! Κάπου ώπα! #iouliakallimani #viral #tokyoathenstheater #bouzoukia #neyra #live #kalathimelouloudia #bouzoukialive #greektiktok #greekmusic #7sta7 #2024 ♬ πρωτότυπος ήχος - Takis Sigalas
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.