ΠΑΟΚ: Η στάση Λουτσέσκου στο ενδεχόμενο κρούσης από τους Σαουδάραβες

Κώστας Πετρωτός26 Οκτωβρίου 2024

Η είδηση ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας «έπαιξε δυνατά» χθες σε όλα τα αθλητικά μέσα ενημέρωσης και είναι λογικό από την στιγμή που το «Al Jazeera» τον κατέταξε, μαζί με τον Γάλλο, Ερβέ Ρενάρ, στους δύο βασικούς πιθανούς αντικαταστάτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Για τους γνωρίζοντες λεπτομέρειες από το πέρασμα του Ρουμάνου τεχνικού από την Αλ Χιλάλ, την κορυφαία ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αυτό το ενδιαφέρον δεν συνιστά έκπληξη. Με την Αλ Χιλάλ, ο Λουτσέσκου κατέκτησε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, τρόπαια που τον καθιστούν έναν από τους πιο πετυχημένους τεχνικούς που έχουν δουλέψει στην αραβική χώρα.

Η αλήθεια είναι ότι και το περιβάλλον του Ρουμάνου τεχνικού έχει πάρει τα μηνύματα εδώ και λίγο καιρό ότι η σαουδαραβική ομοσπονδία έχει το όνομά του σε μία λίστα υποψηφίων του Μαντσίνι και ενδέχεται να του κάνει κρούση. Δεν πρέπει να παραλείπουμε, εξάλλου, ότι λόγω του περάσματος από την Αλ Χιλάλ, ο Λουτσέσκου και οι εκπρόσωποί του έχουν αποκτήσει έναν κύκλο επαφών που τους μεταφέρει οτιδήποτε υπάρχει από τον αραβικό χώρο για τον ίδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, κρούση από την σαουδαραβική ομοσπονδία δεν έχει γίνει, τουλάχιστον ως τώρα. Ίσως, γιατί σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ακόμη οι επικεφαλής της δεν έχουν ακόμη καταλήξει στον ποιον τεχνικό θεωρούν πρώτο στόχο. Όμως, η πλευρά Λουτσέσκου γνωρίζει πώς θα αντιδράσει η ίδια αν της γίνει προσέγγιση. 

Όπως είχε συμβεί και με την Μπεσίκτας, θα παραπέμψει στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη που λογικά θα απορρίψει οποιαδήποτε πρόταση, καθώς πριν από μερικούς μήνες ήταν εκείνος που έκανε την κίνηση και ανανέωσε τη συνεργασία με τον Λουτσέσκου ως το 2027. 

Παρότι, λοιπόν, υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του 55χρονου προπονητή με τον Δικέφαλο (2.000.000 ευρώ για χώρες της Δυτικής Ευρώπης και 4.000.000 ευρώ για χώρες από τον υπόλοιπο κόσμο), ο ίδιος είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του στον ΠΑΟΚ και έχει καταλήξει από την πρώτη στιγμή που άρχισε η δεύτερη θητεία του στην ομάδα ότι το μέλλον του θα το συναποφασίσει με τον Δικέφαλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.