Η «σπόντα» του Σιντιμπέ προς ΑΕΚ: «Δεν είμαι ούτε τελειωμένος, ούτε γέρος»

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2024

Μπορεί ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να αποχώρησε το καλοκαίρι από την ΑΕΚ, με προορισμό τη Ligue 1 και την Τουλούζ, ωστόσο φαίνεται πως μέσα του κρύβει ακόμη μια πικρία σχετικά με τη διαχείρισή του από την «Ένωση» αλλά και τον χρόνο συμμετοχής που διεκδικούσε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 32χρονος έμπειρος αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική L’ Equipe στην οποία δεν λησμόνησε να αναφερθεί και στο πέρασμά του από την ομάδα της Super League 1, κάνοντας λόγο για ένα «ιδιαίτερο πλαίσιο» που επικρατούσε.

Μάλιστα, πέταξε και την «σπόντα» τους προς τους «κιτρινόμαυρους» τονίζοντας πώς «δεν ήμουν, ούτε είμαι τελειωμένος», συμπληρώνοντας πώς έχει «δίψα για να παίξει ποδόσφαιρο» και να «χτυπήσει» ξανά «γιατί, όχι και και την… πόρτα της Εθνικής»!

Ο Σιντιμπέ έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της νέας του ομάδας στις αρχές Ιουλίου, σε έναν φιλικό αγώνα προετοιμασίας εναντίον της Βαγιαδολίδ. Μάλιστα, έγινε ο πρώτος παίκτης άνω των 30 ετών που εντάσσεται στην Τουλούζ από τότε που ανέλαβε ο Κομόλι, με τον ίδιο να τονίζει πως: «Σας διαβεβαιώνω, δεν είμαι γέρος, δεν έχω τελειώσει ακόμα».

Παράλληλα, αναφερόμενος στην ΑΕΚ, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Μετά την περιπέτειά μου στην Αθήνα, στόχος μου ήταν να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, να παραμείνω σε αυτή την πορεία, να αποκτήσω όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία και να συνεχίσω να κατακτώ τρόπαια.

Η ζωή μου στην Ελλάδα ήταν πολύ ευχάριστη, αλλά στην ΑΕΚ ήταν ένα κάπως ιδιαίτερο πλαίσιο. Ήθελα μια νέα πρόκληση. Όταν αντιμετωπίσαμε τη Μαρσέιγ (στη φάση των ομίλων του Europa League της σεζόν 2023/2024) αυτό με έκανε να νοσταλγήσω κάποια πράγματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.