Η Seneca Medical Group συγκέντρωσε τις υψηλότερες βαθμολογίες στη χώρα!

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2022

Για δεύτερη φορά, η Seneca Medical Group συγκέντρωσε εκπληκτική βαθμολογία στο διαγωνισμό 9.5 πόντους και απέδειξε ότι ανήκει στην ομάδα των καλύτερων όλων, όχι μόνο στην Αττική, αλλά πανελλαδικά.

Ο διαγωνισμός «Αετοί της υγείας» επιλέγει αυτές τις επιχειρήσεις, οι οποίες διακρίνονται με την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στον κλάδο. Η κριτική επιτροπή είναι οι ίδιοι οι πελάτες, οι οποίοι μοιράζονται τις αριθμητικές τους αξιολογήσεις στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και σε άλλους δικτυακούς τόπους. Για να επιλεχθούν μόνο οι καλύτεροι, έχουν ελεγχθεί περισσότερες από 62.000 εταιρείες. Η επαλήθευση βασίστηκε στη γνώμη των πελατών, εκφραζόμενες με αριθμητικές αξιολογήσεις σε πύλες όπως οι Χάρτες Google, το Facebook, κ.α. Η σάρωση τέτοιου τεράστιου ποσού πηγών επέτρεψε να φθάσουν σε περισσότερες από 1.700.000 αξιολογήσεις πελατών. 

Η Seneca Medical Group έχει αλλάξει τα δεδομένα στη μεταμόσχευση μαλλιών και οι πλήρως εξοπλισμένες κλινικές του Ομίλου σε Ελλάδα και Ευρώπη, με εμπειρία 35 χρόνων, προσφέρουν αποτελεσματικές και εξατομικευμένες λύσεις πρόληψης και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης. Η Seneca οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα της Δερματοχειρουργικής, αναπτύσσοντας πλέον νέες τεχνικές και μεθοδολογίες που δημιουργούν νέα δεδομένα, σε μια αγορά που καταγράφει μια σημαντική ανάπτυξη παγκοσμίως.


Η Seneca Medical Group αποτελεί σήμερα μια από τις πλέον καινοτόμες κλινικές για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, που με τις σύγχρονες κλινικές μεθόδους που διαθέτει και με το εξειδικευμένο προσωπικό, μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της επέμβασης και εγγυάται τη φυσικότητα του τελικού αποτελέσματος. Ο Ομιλος Seneca δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα, συνδυάζει τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους θεραπείας, τις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή εξατομικευμένων λύσεων και γι’ αυτό βρίσκεται ανάμεσα στις περισσότερο αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου στην Ευρώπη.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.