Η Ρόμα επέστρεψε στις νίκες, με τρομερό Ντιμπάλα

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2023

Η Ρόμα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουντινέζε (3-1), με τον Ντιμπάλα να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, με γκολ και ασίστ, και την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να επιστρέφει στις νίκες, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση.

Οι Ρωμαίοι με αυτή τη νίκη ανέβηκαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, έχοντας 21 βαθμούς. Η Ουντινέζε παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, στη 16η θέση με 11 βαθμούς. 

Ο Τζανλούκα Μαντσίνι άνοιξε το σκορ για τη Ρόμα (1-0) στο 20ο λεπτό, μετά από εξαιρετική σέντρα του Πάουλο Ντιμπάλα. Στο 57' ο Φλοριάν Τοβέν με ωραία κεφαλιά ισοφάρισε για την Ουντινέζε (1-1).

Στο 81ο λεπτό ο Ντιμπάλα, μετά από ωραία συνεργασία των ποδοσφαιριστών της Ρόμα, βγήκε απέναντι από τον Σιλβέστρι και με ψύχραιμο πλασέ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του (2-1). Στο 90' ο Ελ Σαράουι διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ των Ρωμαίων.

Ρόμα: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Γιορέντε, Εντικά, Κάρσντορπ (77' Ζαλέβσκι), Κριστάντε, Παρέδες (77' Μπόβε), Πελεγκρίνι (63' Αζμούν), Σπινατσόλα (63' Ελ Σααραουί), Ντιμπάλα (83' Κρίστενσεν), Λουκάκου.

Ουντινέζε: Σιλβέστρι, Φερέιρα (79' Καμπάσελε), Μπιγιόλ, Πέρες, Εμποσέλε, Σάμαρτζιτς (69' Λόβριτς), Γουάλας, Παγιέρο, Ζεμούρα (83' Καμαρά), Τοβέν (79' Λούκα), Σακσές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.