Η Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει πρόταση ανανέωσης στον Κρόος

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2024

Νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 για τον Τόνι Κρόος ετοιμάζεται να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Βασίλισσα έχει ήδη μεριμνήσει για το μέλλον της με προσθήκες πολλών νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών για τα επόμενα χρόνια και περιμένει παράλληλα να ολοκληρώσει την υπόθεση του Γάλλου Σούπερ Σταρ Κίλιαν Μπαπέ, ωστόσο στο στρατόπεδο της ομάδας θέλουν να ισορροπήσουν και με τους έμπειρους, για αυτό το λόγο ο σύλλογος ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Γερμανό ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι Μερένχες θέλουν να διατηρήσουν τον 34χρόνο έμπειρο μέσο για ακόμα μία χρονιά στο έμψυχο δυναμικό της και έχει έτοιμο το νέο συμβόλαιο ανανέωσης έως το καλοκαίρι του 2025. Το μπαλάκι πέφτει φυσικά στα χέρια του παίκτη ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί για ακόμα έναν χρόνο, καθώς ο Κάρλο Αντσελότι έχει ζητήσει την παραμονή του έμπειρου χαφ στην ομάδα.

Παράλληλα ο έμπειρο Ιταλό δημοσιογράφο αναφέρει η επιστροφή του Γερμανού στην εθνική ομάδα της χώρας του και αυτό είναι πολύ θετική εξέλιξη όσον αφορά το μέλλον του γενικότερα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε ότι ο Κρόος συμπληρώνει 10 χρόνια στη Μαδρίτη, καθώς είναι στη Ρεάλ από το 2014 και κατέκτησε τα πάντα με την Βασίλισσα.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.