Η Ρεάλ ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα, με απίθανο Βινίσιους, και πήρε το Supercopa

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Βινίσιους Τζούνιορς, οποίος πέτυχε χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο, πήρε τον πρώτο τίτλο της χρονιά στην Ισπανία, επικρατώντας με 4-1 επί της Μπαρτσελόνα, στον τελικό του Supercopa.

Οι Μαδριλένοι έφτασαν τις 13 κατακτήσεις Supercopa, με τους "μπλαουγκράνα" να έχουν 14 τρόπαια.  Στο 7ο λεπτό ο Μπέλιγχαμ με φανταστική κάθετη πάσα βρήκε τον Βινίσιους, εκείνος στην πλάτη του Κουντέ, απέφυγε τον Πένια και σε κενή εστία έκανε το 1-0 για τους Μαδριλένους. Δύο λεπτά μετά ο Ροντρίγκο έφυγε μόνος του από τα δεξιά, πάσαρε στον Βινίσιους, οποίος σε κενή εστία πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, για το 2-0.

Σε φάση διαρκείας στην περιοχή της Ρεάλ, ο Λεβαντόβσκι έπιασε ένα τρομερό βολέ στον αέρα και μείωσε σε 2-1 στο 33'. Η απάντηση από τους "μερένχες" ήρθε έξι λεπτά αργότερα με τον Βινίσιους να εκτελεί τον πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος, για το 3-1.

Στο 64ο λεπτό ο Ροντρίγκο με συρτό πλασέ στην αριστερή γωνία του Πένια ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, μετά από αποβολή του Αραούχο στο 71'.

Ρεάλ Μαδρίτης: Λουνίν, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Βαλβέρδε (86' Θεμπάγιος), Τσουαμενί, Κρόος (81' Μόντριτς), Μπέλιγχαμ (86' Χοσέλου), Ροντρίγκο (77' Ντίαθ), Βινίσιους (82' Καμαβινγκά).

Μπαρτσελόνα: Πένια, Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Ρομπέρτο (61' Φερμίν), Γκιντογάν, Ντε Γιονγκ, Πέδρι (62' Γιαμάλ), Λεβαντόβσκι, Τόρες (61' Φέλιξ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.