Η Ρεάλ έριξε «πόρτα» στους Σαουδάραβες για Βινίσιους-Έκαναν την μεγαλύτερη πρόταση... ever!

Metrosport Team13 Αυγούστου 2024

Οι Σαουδάραβες από την Αλ Αχλί χτύπησαν την πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης, φέρνοντας μαζί τους πολλά σακιά... χρυσό για χάρη του Βινίσιους Τζούνιορ. Ωστόσο, τόσο η ίδια η ομάδα όσο και ο παίκτης δεν έδειξαν καμία προθυμία να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, η οποία επιβεβαίωσε πληροφορίες από διάφορα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας, η Αλ Αχλί είχε υποβάλει τη μεγαλύτερη πρόταση για την απόκτηση του Βινίσιους Τζούνιορ, αλλά τόσο ο Βραζιλιάνος διεθνής όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης έριξαν... άκυρο αμέσως.


Ο Ισπανικός σύλλογος , αν δεχόταν την εν λόγω πρόταση, θα έβαζε στα ταμεία του 400 εκατομμύρια ευρώ για τον 24χρονο εξτρέμ, ο οποίος θα έπαιρνε και ένα σεβαστό ποσό, περίπου στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ για πενταετές συμβόλαιο. Ωστόσο, η αστρονομική αυτή προσφορά δεν φάνηκε να συγκινεί ούτε τον σύλλογο ούτε τον ίδιο τον παίκτη. 

Και αυτό γιατί αυτή τη στιγμή ο Βινίσιους Τζούνιορ είναι ένα από τα ονόματα με το μεγαλύτερο βάρος στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης και η αποχώρησή του θα ήταν τεράστιο πλήγμα για το αθλητικό έργο των «μερένχες», οι οποίοι το καλοκαίρι κατάφεραν τελικά να αποκτήσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.