Η «πρώτη» του ΠΑΟΚ: Το σύνθημα του Λουτσέσκου και το αντίο διά ζώσης του Μπιάνκι

Κώστας Πετρωτός21 Ιουνίου 2024

Ο ΠΑΟΚ μπήκε από χθες σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα σεζόν και από την πρώτη στιγμή της εναρκτήριας μάζωξης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου «έδειξε» στους παίκτες του ότι ο πρώτος μεγάλος στόχος της νέας περιόδου είναι η πρόκριση στο league stage του Champions League. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές του και, μάλιστα, όχι στα αποδυτήρια, αλλά εντός γηπέδου, εκεί που θα χυθεί μπόλικος ιδρώτας τις επόμενες μέρες και τους έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: «Είμαστε πρωταθλητές, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί, πρέπει να πάμε παρακάτω...».

Στα αξιοσημείωτα της πρώτης μέρας καταγράφεται η παρουσία του Τζόρτζιο Μπιάνκι στην προπόνηση. Ο Ιταλός προπονητής βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας για να αποχαιρετήσει την ομάδα, ενώ παρουσίασε ο ίδιος στους τερματοφύλακες τον αντικαταστάτη του, Βαγγέλη Λάππα. 

Ο Μπιάνκι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φιορεντίνα και ο βασικότερος λόγος είναι ότι πρόκειται για μία ομάδα υψηλών προδιαγραφών που βρίσκεται πολύ κοντά στο μέρος που μένει η οικογένειά του. Ο Ιταλός αποχαιρέτησε, ευχόμενος κάθε επιτυχία στα προκριματικά του Champions League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.