Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Χορστ-Οι νέες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα προετοιμασίας

Γιώργος Ζαΐρης01 Ιουλίου 2024

Αποστολή στο Χορστ: Γιώργος Ζαΐρης

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε και επίσημα την πρώτη προπόνησή του βασικού σταδίου, στο Χορστ της Ολλανδίας, με όλους τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνουν το παρών στο προπονητικό κέντρο, εκτός από τον Γιάννη Κωνσταντέλια, οποίος έμεινε στο ξενοδοχείο.

Μάλιστα, πριν την προπόνηση υπήρξε μια σύντομη ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του. Ο μοναδικός απών από την προπόνηση ήταν ο Κωνσταντέλιας, οποίος ένιωσε μια ενόχληση και έμεινε στο ξενοδοχείο για θεραπεία. 

Όσον αφορά τα φιλικά παιχνίδια του "δικεφάλου, τα δύο με Γκενκ (10/7) και Ουνιόν Σεν-Σιλουάζ (13/7) θα διεξαχθούν στο προπονητικό κέντρο. 

Ειδικά αυτό με τη Γκενκ θα διεξαχθεί σε δύο ημίχρονα διάρκειας 60 λεπτών το καθένα.

Επιπλέον, πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να γίνει κι άλλο φιλικό στις 13 ή 14 Ιουλίου, για το οποίο αναζητείται αντίπαλος.

Επίσης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχασε χρόνο και στην πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους ξεκίνησε τα ιδιαίτερα στον Κωνσταντίνο Θυμιάνη, δίνοντάς το συμβουλές για τον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπήρξε και το καθιερωμένο διπλό, με τους παίκτες του Ρουμάνου τεχνικού να χωρίζονται σε δύο ομάδες, τους "μαύρους" και τους "πράσινους", με τη μόνη διαφορά ότι αντί για δύο εστίες, υπήρχαν τέσσερα τέρματα. 

Οι νικητές ήταν οι "πράσινοι" με 3-1, με τους Οζντόεφ, Μπάμπα και Καμαρά να σκοράρουν, ενώ από τους "μαύρους" το γκολ το σημείωσε ο Κουαλιάτα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ στο Χορστ: Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Μπαλωμένο, Ταλιχμανίδη, Μοναστηρλή, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Θυμιάνη, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη , Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσαούση, Τσιγγάρα , Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμαρά, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Τάισον, Κουαλιάτα, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα , Σμυρλή, Τσοπούρογλου και Γκούμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.