Η πρόταση που περιμένει η Μπέτις, εμπόδιο για τον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης06 Ιουλίου 2024

Ο Άλεξ Κογιάδο είναι από τις περιπτώσεις που κυνηγάει στη φετινή μεταγραφική περίοδο ο Άρης για την ποιοτική αναβάθμιση της επιθετικής γραμμής. Ο 25χρονος Ισπανός αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, έχει το αγωνιστικό πακέτο που ταιριάζει στο πλάνο του Άκη Μάντζιου, ενώ σε εκείνο που ποντάρουν οι Κιτρινόμαυροι είναι η προοπτική της μεταπωλητικής αξίας που έχει ο παίκτης λόγω ηλικίας.

Επίσης, οι καλές σχέσεις με την Μπέτις και το γεγονός ότι το κλαμπ δεν τον έχει στο πλάνο της άνοιξε την πόρτα στον Άρη για να μπεις στη διαδικασία διαπραγματεύσεων με την πλευρά του. Το αρνητικό στην περίπτωσή του όμως είναι πως ο Κογιάδο έκανε εξαιρετική χρονιά στη Σαουδική Αραβία, όπου αγωνίστηκε δανεικός στην Αλ Οκντούντ και ήδη το όνομά του ακούγεται έντονα.

 Σύμφωνα με την “El Mundo Deportivo” μάλιστα ο σύλλογος της Ανδαλουσίας περιμένει ότι θα πάρει σύντομα πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, υπολογίζοντας σε ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. 

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρουν ότι περιμένουν την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας να εγκρίνει τον καταμερισμό των μπάτζετ σε κάθε ομάδα, προκειμένου η Αλ Οκντούντ, που θέλει τον παίκτη, να τα εκταμιεύσει. Προτεραιότητα της Μπέτις είναι να πουλήσει τον Κογιάδο και να βάλει χρήματα στα ταμεία της, με το 25% να πηγαίνει στην Μπαρτσελόνα που διατήρησε ένα ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. 

Μία εξέλιξη που μειώνει τις πιθανότητες απόκτησής του από τον Άρη. Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν από δύο βασικούς παράγοντες.

 Ο πρώτος αφορά τα χρήματα που αξιώνει η Μπέτις και την πρόταση που περιμένει από την Σαουδική Αραβία, ενώ ο δεύτερος από την επιθυμία του παίκτη. Αν δηλαδή ο Κογιάδο δελεαστεί από την προοπτική επιστροφής του στην Αραβία, ή θα προτιμήσει την επιστροφή του στην Ευρώπη με τον Άρη να του προσφέρει ένα αξιοσέβαστο συμβόλαιο και ασφαλώς εγγυημένο χρόνο συμμετοχής. Οι «Κιτρινόμαυροι» πάντως είναι προετοιμασμένοι και για τον λόγο αυτό “τρέχουν” ήδη κι άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της επιθετικής τριάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.