Η Premier League ανακοινώνει μεγάλη αλλαγή στο VAR για τη νέα σεζόν

Metrosport Team13 Αυγούστου 2024

Η Premier League ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στο VAR για την επερχόμενη σεζόν 2024/25  και οι οπαδοί είναι ενθουσιασμένοι.

Η χρήση του VAR συνοδεύτηκε από μια σειρά από διαμάχες από τότε που η τεχνολογία εισήχθη για πρώτη φορά στην Premier League το 2019. Στόχος του είναι να εξαλείψει τα ανθρώπινα λάθη από τους διαιτητές ή να μπορεί να παρεμβαίνει σε οριακές αποφάσεις όπου ο διαιτητής μπορεί να μην έχει την καλύτερη γωνία. H  αλλαγή έχει πλέον ανακοινωθεί και έχει  θετική ανταπόκριση από τους οπαδούς 

Το Match Center είναι ένας νέος λογαριασμός μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο Twitter, για τον οποίο η Premier League λέει ότι θα παρέχει «σχεδόν ζωντανές εξηγήσεις και ενημερώσεις για λειτουργικά και διαιτητικά θέματα για κάθε αγώνα της Premier League». 

Η ανακοίνωση της Premier League αναφέρει : «Το Κέντρο Αγώνων της Premier League  με έδρα το Στόκλεϊ Παρκ  είναι ο επιχειρησιακός κόμβος της Λίγκας που βοηθά στην ομαλή διεξαγωγή των εργασιών της αγωνιστικής ημέρας. Είναι συνδεδεμένο και με τα 20 στάδια της Premier League, το VAR Hub και τους συνεργάτες εκπομπής σε όλο τον κόσμο».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.