Η πώληση του Οντουμπάτζο φέρνει βασικό δεξιό μπακ για τον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος19 Ιουλίου 2024

Ο Μόζες Οντουμπάτζο άνοιξε τον κύκλο των πωλήσεων στην ΠΑΕ Αρης καθώς επικυρώθηκε η συμφωνία των «κίτρινων» με την ΑΕΚ για τη μετακίνηση του αθλητή η οποία θα αποφέρει το ποσό του 1.000.000 ευρώ ενώ αποδείχθηκε ότι αυτή η υπόθεση είναι ξέχωρη της αντίστοιχης του Πάολο Φερνάντες τον οποίον είχαν ζητήσει οι «κίτρινοι».

Καθώς συμφωνία ήταν δεδομένη και απέμενε η διευθέτηση μόνο των τυπικών διαδικασιών για την ολοκλήρωση του deal, η «Μ» και το metrosport.gr έγραψαν προχθές ότι ήταν θέμα χρόνου η μετακίνηση του παίκτη στην ΑΕΚ και αυτό αποδείχθηκε. Χθες η «Ενωση» ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη για τα επόμενα δύο χρόνια και τελικώς το deal δεν περιλάμβανε παίκτες – οι «κίτρινοι» είχαν ζητήσει τους Πάολο Φερνάντες, Ζίνι ενώ τέθηκε θέμα και για τον Πήλιο – αλλά το οικονομικό αντάλλαγμα του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι η υπόθεση του πρώτου είναι ξέχωρη της μεταγραφής του 32χρονου full back στην ΑΕΚ κι αυτό έχει να κάνει με δύο δεδομένα. 

Πρώτον: Ο Φερνάντες δεν θέλει να φύγει από την «Ενωση» αλλά να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για τη συμμετοχή του στο τακτικό πλάνο του Ματίας Αλμέιδα και δεύτερον, ο Αργεντίνος προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του παίκτη. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν κι ένα τρίτο δεδομένο το οποίο είχε κατατεθεί στις προηγούμενες ημέρες και το οποίο αφορά το ενδιαφέρον δύο κυπριακών ομάδων για τον παίκτη.

Η ουσία είναι ότι μετά την οριστική πώληση του Βρετανού full back, οι «κίτρινοι» θα πρέπει να κινηθούν για την απόκτηση βασικού παίκτη στο δεξί άκρο της άμυνας καθώς το πλάνο δεν εμπεριέχει την αναβάθμιση του Μάρτιν Μοντόγια. Χθες η ΠΑΕ Αρης, με ανακοίνωσή της, ευχαρίστησε τον παίκτη για την προσφορά του ενώ ο Οντουμπάτζο με δήλωσή του στον λογαριασμό του στα social media έγραψε ότι… «ευχαριστώ την οικογένεια του Άρη τα δύο τελευταία χρόνια. Η μετακόμιση σε αυτόν τον σύλλογο ήταν η πρώτη φορά που έφυγα από το Ηνωμένο Βασίλειο για να παίξω στο εξωτερικό. Από τη στιγμή που υπέγραψα, με καλωσορίσατε και με κάνατε να νιώσω μέλος της οικογένειας. Καλή τύχη για το μέλλον και ό,τι καλύτερο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.