Η Παυλίνα Πορίζκοβα ποζάρει ημίγυμνη, ενώ θωπεύει το στήθος της ο νεαρός σύντροφός της

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2024

Η Νάνσι, ερμηνευμένη από την Εμα Τόμσον στο «Καλή Τύχη Λίο Γκράντε», προσλαμβάνει τον κατά 30 χρόνια μικρότερο Λίο, έναν σεξεργάτη, για να ανακαλύψει την εμπειρία που δεν είχε γνωρίσει ποτέ. Το «Καλή Τύχη Λίο Γκράντε» έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από ιστορίες ενηλικίωσης ώριμων γυναικών που είναι πια τόσες ώστε να αποτελούν από μόνες τους μία κατηγορία, όπως γράφει η Μαρίλη Ευφραιμίδη σε παλαιότερο άρθρο του Marie Claire.

Η προσέγγιση των ερωτικών σχέσεων και των ηλικιακών στερεοτύπων έχει αρχίσει να αλλάζει, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Ειδικά όταν μιλάμε για τη γυναικεία σεξουαλικότητα και τον αισθησιασμό στις λεγόμενες «ώριμες ηλικίες».

 Σε αυτήν εστιάζει η Paulina Porizkova, συγγραφέας, πρώην μοντέλο και ηθοποιός, σε μια νέα ανάρτησή της, την οποία συνοδεύει μια φωτογραφία όπου ποζάρει η ίδια και ο σύντροφός της πιάνει το στήθος της:


«Το ξέρατε ότι η Anne Bancroft, που έπαιζε την επικίνδυνη ηλικιωμένη σαγηνεύτρια Mrs Robinson στον “Πρωτάρη”, ήταν 38 ετών;

Και ότι ο νέος άντρας που αποπλανεί, ο Dustin Hofmann, ήταν 30; Το να είσαι ποθητός σου δίνει δύναμη. Τη δύναμη της συναίνεσης. Έχεις ό,τι θέλουν όλοι και είναι στο χέρι σου να αξιοποιήσεις αυτή τη δύναμη με όποιον επιθυμείς.

Ο παράγοντας του να είσαι επιθυμητός είναι αντίστροφος, ηλικιακά, σε άντρες και γυναίκες. Όσο μεγαλώνει μια γυναίκα χάνει αυτή τη δύναμη ενώ ο άντρας την κερδίζει.  Η φωτογραφία μιας νέας γυναίκας που επιδεικνύει το σώμα της μπορεί να περνάει το μήνυμα ότι ζητάει προσοχή, αλλά, σύμφωνα με την τάξη των πραγμάτων, φαίνεται φυσιολογική.

Η φωτογραφία μιας μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκας που επιδεικνύει το σώμα της φαίνεται αφύσικη, μια απεγνωσμένη κραυγή για προσοχή, όπου εκείνη καταφέρνει μόνο να δείξει θλιβερή και αξιολύπητη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.