Η Παρί κατηγορεί ως ψεύτη τον Μπαπέ: «Δεν ισχύουν τα όσα λέει»

Metrosport Team05 Ιουνίου 2024

Το κεφάλαιο Μπαπέ κλείνει για την Παρί Σεν Ζερμέν όχι με τον καλύτερο τρόπο. Όπως αντίστοιχα και για τον Γάλλο σούπερ σταρ απέναντι στη γαλλική ομάδα.

Απαντώντας σε δηλώσεις του ποδοσφαιριστή η Παρί διέψευσε τα όσα ισχυρίστηκε εκείνος σε συνέντευξή του τονίζοντας πως δεν ισχύουν τα όσα λέει.

Οι δηλώσεις του Κιλιάν Μπαπέ για το κλίμα στην Παρί απέναντί του, στο τελευταίο χρονικό διάστημα και πριν την αποχώρησή του για τη Ρεάλ Μαδρίτης, προκάλεσαν αίσθηση, αλλά και αντιδράσεις.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε απάντηση στους ισχυρισμούς του Μπαπέ για τη σχέση του με τον πρόεδρο, Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Πρόσφατα ο ποδοσφαιριστής σε συνέντευξη Τύπου είχε περιγράψει ένα βαρύ κλίμα που υπήρχε ανάμεσα στον ίδιο ίδιου και τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν λέγοντας: «Η Παρί μου είχε μιλήσει με βίαιο τρόπο. Με είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν θα έπαιζα αυτή τη σεζόν».

Μέσω του Γαλλικού Πρακτορείου η Παρί Σεν Ζερμέν απάντησε στην τοποθέτηση του Μπαμπέ εκφράζοντας το θυμό και τη λύπη των ιθύνοντων του συλλόγου:

«Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν υπαγόρευσε ποτέ την παραμικρή απόφαση στην ομάδα. Ο Λουίς Ενρίκε το είπε, αλλά παρ' όλα αυτά, ο Εμπαπέ κάτι λέει και όλοι το δημοσιεύουν σαν να είναι αλήθεια».

Τους τελευταίους δύο μήνες οι διαφωνίες μεταξύ των δύο πλευρών είναι έντονες και σύμφωνα με τη L'Equipe η Παρί δεν έχει εξοφλήσει του μισθούς του Απριλίου και του Μαΐου στον 25χρονο επιθετικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.