Η παράδοξη αρνητική επίδοση που «απειλεί» ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου

Κώστας Πετρωτός26 Οκτωβρίου 2024

Μετά από οκτώ αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, συγκάτοικος με τον Αρη, ωστόσο, λόγω και των ως τώρα κακών αποτελεσμάτων στη league phase του Europa League, κινδυνεύει να κάνει ένα σερί κακών αποτελεσμάτων εντός έδρας που, αν συμβεί τελικά, θα γράψει και ένα μικρό αρνητικό ρεκόρ στην εποχή Λουτσέσκου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να κλείσει δύο μήνες (Σεπτέμβρικο-Οκτώβριο) στην Τούμπα χωρίς νίκη, στοιχείο που δίνει ένα εξτρά κίνητρο στους παίκτες του Δικεφάλου να πάρουν το τρίπονο κόντρα στον ΟΦΗ αύριο το βράδυ (27/10, 21:00), καθώς το ματς με την κρητική ομάδα είναι το τελευταίο στο «σπίτι» του για τον μήνα Οκτώβριο και παράλληλα το πρώτο χωρίς τον Λουτσέσκου στον πάγκο.

Στις πέντε προηγούμενες σεζόν που ο Λουτσέσκου βρέθηκε στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος ποτέ δεν συμπλήρωσε ημερλογιακά δύο μήνες στην Τούμπα χωρίς νίκη, κάτι που τον «απειλεί» τώρα.

Σε αυτή την κατάσταση έχει συμβάλει και το γεγονός ότι τόσο μέσα στον Σεπτέμβριο, όσο και μέσα στον Οκτώβριο, υπήρξε διακοπή για αγώνες εθνικών ομάδων.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ, μέσα στον Σεπτέμβριο είχε στην Τούμπα μόλις δύο ματς, τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό (0-0) και Αρη (0-1) στις 15 και 29 του μήνα αντίστοιχα, ενώ στον μήνα Οκτώβριο που διανύουμε, έχει δώσει στην έδρα του μόνο ευρωπαϊκά ματς. Εχασε με 1-0 από την Στεάουα στις 3 του μήνα και έφερε ισοπαλία 2-2 με την Βικτόρια Πλζεν την Πέμπτη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.