Άρης: Η ώρα του Ζαμόρα!

Metrosport Team28 Ιουνίου 2024

Ο Άλβαρο Ζαμόρα αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τον Άρη και ένας παίκτης, στον οποίο μπορεί να βασιστεί περισσότερο την επόμενη σεζόν ο Άκης Μάντζιος. Ο Κοσταρικανός συμμετέχει με την χώρα του στο Κόπα Αμέρικα που διεξάγεται στις ΗΠΑ και ετοιμάζεται για την 2η του συμμετοχή. 

Μετά την μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα, όπου η Κόστα Ρίκα σταμάτησε την Βραζιλία και ο παίκτης των κιτρίνων αγωνίστηκε βασικός για 70 λεπτά, έρχεται η επόμενη υποχρέωση, απόψε μετά τα μεσάνυχτα, απέναντι στην Κολομβία. Ο Ζαμόρα αναμένεται εκ νέου στο βασικό σχήμα, έχοντας κερδίσει απόλυτα την εμπιστοσύνη του Αργεντίνου τεχνικού Γκουστάβο Αλφάρο.

Οι εμφανίσεις του Ζαμόρα σε ένα τόσο εμπορικό και λαμπερό τουρνουά δεν αποκλείεται να αυξήσουν περισσότερο και την χρηματιστηριακή του αξία. Άλλωστε όταν ήρθε στον Άρη αυτή ήταν στις 350.000 ευρώ και πλέον έχει διπλασιαστεί και είναι στις 700.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται πως η Κόστα Ρίκα βρίσκεται στον 4ο όμιλο με τις Βραζιλία, Κολομβία και Παραγουάη και παρότι αουτσάιντερ, φαίνεται πως θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της.

Όσο για τον Ζαμόρα, από τη στιγμή που έχει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη, λογικό είναι να γίνονται σκέψεις για πιθανή πώληση του με το ανάλογο αντίτιμο, όπως συνέβη και με τον Λουίς Πάλμα. Πάντως στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση, παρά μόνο κάποιες διερευνητικές κρούσεις για τον Κοσταρικανό επιθετικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.