«Η Ομόνοια δίνει διπλάσιο μισθό από τον ΠΑΟΚ στον Σαμάτα»

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Ο Αλί Σαμάτα δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Τανζανό να πέφτει στην ιεραρχία των φορ μετά την έλευση των Τισουντάλι και Τσάλοφ. Πλέον, ο ίδιος αναζητεί νέο σταθμό στη καριέρα του, με την Ομόνοια να είναι μια από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του. 

Πιο συγκεκριμένα, με το ενδιαφέρον που έχει δείξει η κυπριακή ομάδα για την απόκτησή του, ασχολείται Τανζανός δημοσιογράφος, υποστηρίζοντας πως οι Κύπριοι προσφέρουν στον 31χρονο επιθετικό τα… διπλά χρήματα από αυτά που προβλέπει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, δηλαδή 2 εκ. ευρώ ετησίως!

Χαρακτηριστικά, ο Τανζανός δημοσιογράφος αναφέρει στο ρεπορτάζ του: «Τα αφεντικά της κυπριακής Ομόνοιας φέρονται να βρίσκονται σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του αρχηγού της Τανζανίας, Μπουάνα Σαμάτα, που αυτή τη στιγμή φαίνεται να μην βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του συλλόγου, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Σαμάτα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα έως τις 30 Ιουνίου 2025, βρέθηκε στο παρελθόν στα ραντάρ της Αλ Χολούντ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ομόνοια Λευκωσίας, οι ιθύνοντες της οποίας λέγεται πως είναι έτοιμοι να πληρώσουν τα διπλά από όσα κερδίζει στην Ελλάδα ο αρχηγός της Εθνικής Τανζανίας.

Ένας από τους στενούς φίλους του Σαμάτα το επιβεβαίωσε, λέγοντας ότι ο επιθετικός μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή από τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι την περασμένη σεζόν κέρδισε το πρωτάθλημα με την ελληνική ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.