Η Νότιγχαμ ευχήθηκε καλή χρονιά στη Γιουνάιτεντ με ιστορική νίκη

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2023

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Νιούκαστλ πέτυχε νέα μεγάλη νίκη αυτή τη φορά κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1, βάζοντας τέλος σε σερί 11 ηττών απέναντι στους "κόκκινους διαβόλους", πανηγυρίζοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη επί της Γιουνάιτεντ μετά από το 31 χρόνια!

Οι "κόκκινοι διάβολοι" συνεχίζουν να προβληματίζουν και κλείνουν το 2023 στην 7η θέση με 31 βαθμούς, ενώ η Νότιγχαμ ανέβηκε στην 15η θέση με 20 βαθμούς, έχοντας πλέον απόσταση πέντε βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα σκορ με τον Νικολάς Ντομίνγκες (1-0) στο 64ο λεπτό. Ο Ελάνγκα με κάθετη πάσα βρήκε τον Μοντιέλ, εκείνος με τη σειρά του τροφοδότησε εξαιρετικά τον Ντομίνγκες, οποίος άφησε "άγαλμα" τον Ονάνα για το 1-0.

Στο 78ο λεπτό ο Γκαρνάτσο εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Τέρνερ που θέλησε να δώσει σε συμπαίκτη, με τον Αργεντινό να κλέβει τη μπάλα και να δίνει ασίστ στον Ράσφορντ για την ισοφάριση της Γιουνάιτεντ (1-1).

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου προβάδισμα με τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ, με τον Ελάνγκα να στρώνει τη μπάλα στον Γκιμπς-Γουάιτ και εκείνος με πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Τέρνερ, Μοντιέλ (74' Γουίλιαμς), Νιακατέ, Μουρίλο, Έινα (87' Τόφολο), Ολιβέιρα (87' Μανγκαλά), Γέιτς, Γκιμπς-Γουάιτ, Ντομίνγκες (79' Χάντσον-Οντόι), Ελάνγκα (88' Μπολί), Γουντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονανά, Γουάν-Μπισάκα (90' Ρεγκιλόν), Βαράν, Έβανς, Νταλότ, Μέινου (46' Μακτόμινεϊ), Έρικσεν, Άντονι (54' Ντιαλό), Φερνάντες, Γκαρνάτσο, Ράσφορντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.