Η Μπράιτον σόκαρε την Τότεναμ: Το γύρισε από 0-2 σε 3-2 σε 18 λεπτά!

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2024

Σε ένα ματς με έντονες συγκινήσεις, η Μπράιτον επιβλήθηκε με 3=2 της Τότεναμ για την 7η αγωνιστική της Premier League, σε αγώνα που βρέθηκε να χάνει με 0-2!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μέχρι το 37', οι «πετεινοί» προηγήθηκαν με δύο τέρματα διαφορά, με γκολ των Τζόνσον και Μάντισον και όλα έδειχναν ότι θα έλεγχαν τον αγώνα.

Οι γηπεδούχοι, όμως, μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος και ανέτρεψαν το αποτέλεσμα μέσα σε 18 λεπτά, από το 48' μέχρι το 66'! 

Ο Μίντεχ πέτυχε το 1-2, ο Ρούτερ στο 58' πήρε τη σκυτάλη και ο Γουέλμπεκ έδωσε το προβάδισμα και τη νίκη στη Μπράιτον, που την έφερε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο πόντους πάνω από την Τότεναμ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπράιτον: Φερμπρούχεν, Γουέμπστερ (9’ Ιγκορ Ζούλιο), Φέλτμαν, Ντανκ, Καντίογλου (46’ Εστουπινιάν), Μιτόμα, Χίνσελγουντ, Μπαλέμπα (74’ Βίφερ), Γουέλμπεκ, Ρουτέ (73’ Ενκίσο), Μίντε (87′ Γκρούντα).

Τότεναμ: Βικάριο, Φαν ντε Φεν, Πόρο, Ρομέρο, Ουντόγκι, Μπεντανκούρ (79’ Μπισουμά), Μάντισον (86′ Μουρ), Κουλουσέβσκι, Βέρνερ (79’ Σαρ), Σολάνκε, Τζόνσον.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.