Η Μπιλμπάο πέρασε από τη Χετάφε και συνεχίζει να ελπίζει για 4άδα

Κωστής Παναγιώτου03 Μαΐου 2024

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας στην έδρα της Χετάφε με 0-2, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 9 παίκτες, με τα αδέρφια Γουίλιαμς να συνεργάζονται και στα δύο γκολ της ομάδας τους. Οι Βάσκοι με αυτή τη νίκη συνεχίζουν να ελπίζουν για την πρώτη τετράδα της La Liga.

Η Μπιλμπάο έφτασε τους 61 βαθμούς (5η θέση) και πλέον απέχει τρεις βαθμούς από την τέταρτη Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έχει ένα παιχνίδια λιγότερο. Αντίθετα η Χετάφε παρέμεινε στους 43 βαθμούς και το όνειρο της Ευρώπης φαίνεται να απομακρύνεται, αφού απέχει 6 βαθμούς από την έβδομη Μπέτις, η οποία έχει και έναν αγώνα λιγότερο.

Στο 27' η Μπιλμπάο άνοιξε το σκορ με τον Ινάκι Γουίλιαμς, μετά από ασίστ του αδερφού του Νίκο. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου τα αδέρφια Γουίλιαμς συνεργάστηκαν και πάλι, με τον Ινάκι να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τον Νίκο να μοιράζει τη δεύτερη ασίστ του στον αγώνα.

Στο 58ο λεπτό ο Άλβερεζ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε τη Μπιλμπάο με παίκτη λιγότερο, ενώ στο 79' ο άλλος κεντρικός αμυντικός των φιλοξενούμενων, Παρέδες, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με την Αθλέτικ να ολοκληρώνει το ματς με 9 παίκτες. Στο 86' η Χετάφε κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Γκρίνγουντ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Σιμόν, με τον Ισπανό γκολκίπερ να κρατάει το μηδέν.

Η βαθμολογία της La Liga:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.