Επίσημη κρούση Μπεσικτάς για Λουτσέσκου - Ξεκάθαρη η στάση του ΠΑΟΚ

Metrosport Team29 Μαΐου 2024

Επίσημη κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε η Μπεσικτάς, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της για τον προπονητή των Πρωταθλητών.

Με επιστολή της η τουρκική ομάδα ζήτησε να μάθει το ποσό αποζημίωσης για να κάνει δικό της τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος σε προ ημερών σε συνέντευξή του είχε γνωστοποιήσει τις ρήτρες αποδέσμευσής του από τον ΠΑΟΚ.

Στην Τουρκία επέμεναν πως η Μπεσικτάς όχι απλώς παρακολουθεί, αλλά ενδιαφέρεται για να συνεργαστεί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην επόμενη σεζόν. Πλέον η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έκανε γνωστό το ενδιαφέρον της για τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ μέσω επίσημης κρούσης που έφτασε στα γραφεία του Δικεφάλου.

Στην επιστολή της η Μπεσικτάς γνωστοποιεί το ενδιαφέρον της για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ζητώντας να μπει σε διαπραγματεύσεις για την αποδέσμευσή του. Σύμφωνα με όσα έκανε πρόσφατα γνωστά ο Ρουμάνος τεχνικός σε συνέντευξή του, η ρήτρα αποδέσμευσής του για ομάδα που ανήκει στα 5 top πρωταθλήματα της δυτικής Ευρώπης είναι 2.000.000 ευρώ, ενώ για τις υπόλοιπες χώρες 4.000.000 ευρώ.

Δεν το συζητά καν και το… ξέκοψε ο ΠΑΟΚ

Η Μπεσικτάς μπορεί να εξέφρασε και επίσημα το ενδιαφέρον της για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προκύψει μια τέτοια συνεργασία. Όπως μετέφερε ο Νίκος Κουλιανός στο Metropolis 95,5 FM τόσο ο επίσημος ΠΑΟΚ, όσο όμως και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι κάθετα αρνητικοί στην προοπτική.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν μπαίνει καν στη διαδικασία συζήτησης για να διαπραγματευτεί την αποδέσμευση του Ραζβάν Λουτσέσκου και… ξέκοψε το θέμα μια και καλή. Αρνητικός όμως είναι και ο Ρουμάνος τεχνικός που δεν ασχολείται μ’ αυτή την προοπτική.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.