«Η Μπεϊτάρ πήρε 1000 εισιτήρια για την Τούμπα - Οι οπαδοί της Μπεϊτάρ έχουν άριστες σχέσεις με αυτούς του Αρη, έχουν ήδη μιλήσει μαζί τους»

Metrosport Team20 Ιουλίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Οφίρ Σαρς, και μίλησε για τους φιλάθλους της Μπεϊτάρ που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το πρώτο ματς της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη (27/7).

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Η Μπεϊτάρ ενημέρωσε πως πήρε 1000 εισιτήρια από τον ΠΑΟΚ για να τα διαθέσει και έχει την έγκριση του ΠΑΟΚ για να πάρει άλλα 500, τότε θα τα πάρει και εκείνα. Κάθε φορά που η Μπεϊτάρ παίζει εκτός Ισραήλ, τουλάχιστον 1000 οπαδοί ακολουθούν την ομάδα. Οι οπαδοί της Μπεϊτάρ έχουν άριστες σχέσεις με τους οπαδούς του Αρη, τραγουδούν κοινά τραγούδια, έχουν ήδη μιλήσει με φιλάθλους του Αρη και λογικά θα υπάρχουν αυστηρά μέτρα για αυτόν τον λόγο».

Για το Σούπερ Καπ: «Υπάρχουν ο τελικός του Σούπερ Καπ το Σάββατο, η Μπεϊτάρ θέλει να πάρει το τρόπαιο αλλά ο προπονητής θεωρεί πιο σημαντικό το ματς με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον της ομάδας. Ο Νικολαέσκου θα παίξει γιατί προς το παρόν η Μπεϊτάρ δεν θέλει να τον πουλήσει, οι μεταγραφές μάλλον δεν θα παίξουν. Επίσης, έχει ενδιαφέρουν πως το 40% του Λιβάι Γκαρσία το έχει η Μπεϊτάρ και περιμένει τη μεταγραφή για να τα χρησιμοποιήσει. Ξέρω τον Λιβάι και αν θέλει ένας παίκτης να φύγει θα φύγει. Ο Λιβάι είναι φιλόδοξος και πιστεύω το αργότερα μέχρι τον Γενάρη θα έχει φύγει από την ΑΕΚ».

Για τη διαχείριση του προπονητή της Μπεϊτάρ: «Δεν νομίζω πως θα είναι ίδια η ενδεκάδα του αγώνα με την Μακάμπι και με τον ΠΑΟΚ, είναι μικρό το χρονικό διάστημα, κάποιους παίκτες θα τους ξεκουράσει ο προπονητής. Θα είναι και τελείως διαφορετική προσέγγιση, με την Μακάμπι θα προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο, με τον ΠΑΟΚ θα έρθει να ανακόψει το επιθετικό πλάνο του ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.