Η Μπαρτσελόνα κέρδισε το πρώτο classico της χρονιάς κόντρα στη Ρεάλ

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος04 Αυγούστου 2024

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έδωσαν το πρώτο classico της φετινής χρονιάς, σε φιλικό επίπεδο και μακριά από την Ισπανία…

Οι Μπλαουγκράνα επικράτησαν 2-1 των Μερένχες στο Νιού Τζέρσεϊ και μάλιστα υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω απίστευτης νεροποντής που διέκοψε τον αγώνα για περίπου μια ώρα.

Μπροστά σε 82.000 φιλάθλους στο Νιού Τζέρσεϊ των Η.Π.Α. έδωσαν το πρώτο classico της φετινής χρονιάς Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Καταλανούς να κερδίζουν με 2-1 χάρις στα γκολ που σημείωσε ο 23χρονος επιθετικός Πάου Βίκτορ στο 42’ και στο 54’. Οι Μαδριλένοι μείωσαν στο φινάλε στο τελικό 2-1 με τον Νίκο Παθ στο 82’.

Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι παρατάχθηκαν με αρκετούς νεαρούς στη σύνθεσή τους, καθώς απουσιάζουν ακόμη ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο Euro.

Για τον Χάνσι Φλικ δεν έχουν ενσωματωθεί στην προετοιμασία οι Γιαμάλ και Τόρες, όπως και οι τραυματίες Αραούχο, Πέδρι, Γκάβι, Ντε Γιονγκ και Φάτι. Για τον Κάρλο Αντσελότι απουσίασαν οι Κιλιάν Εμπαπέ και Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Κουρτουά, Λούκας Βάσκεθ, Μιλιτάο (56’ Ζοάν Μαρτίνεθ), Ρούντιγκερ (67’ Χακόμπο Ραμόν), Φραν Γκαρθία (67’ Ομπραντόρ), Μόντριτς, Μάριο Μαρτίν, Θεμπάγιος (77’ Λορένθο), Γκιουλέρ, Έντρικ (67’ Παθ), Μπραχίμ (56’ Βινίσιους).

Μπαρτσελόνα (Φλικ): Τερ Στέγκεν (65’ Πένια), Άλεξ Βαλέ (65’ Έκτορ Φορτ), Κρίστενσεν (45’ Σέρχι Ντομίνγκεθ), Ινίγκο Μαρτίνεθ (65’ Φαγέ), Μπαλντέ (45’ Χεράρδ Μαρτίν), Κασάδο (77’ Ντάρβιτς), Μαρκ Μπερνάλ (77’ Γκουντογκάν), Πάμπλο Τόρε (65’ Γκίγε Φερνάντεθ), Πάου Βίκτορ (65’ Ραφίνια), Λεβαντόφσκι (77’ Βίτορ Ρόκε), Ουνάι Ερνάντεθ (45’ Κιμ Ζουνιέντ).

Στα επόμενά τους φιλικά στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Μίλαν και η Ρεάλ Μαδρίτης την Τσέλσι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.