Η Μπάνια Λούκα αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Champions League

Metrosport Team18 Ιουλίου 2024

Η Μπάνια Λούκα θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ στο β' προκριματικό γύρο του Champions League καθώς επικράτησε με 4-1 στα πέναλτι της Εγνατία. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 16ο λεπτό με τον Ιμπραχίμογλου αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα τους καθώς οι παίκτες της Μπάνια Λούκα κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ισοφάρισαν με τον Λούκιτς. 

Οι δύο ομάδες κυνήγησαν ένα δεύτερο τέρμα και απείλησαν την αντίπαλη εστία χωρίς αποτέλεσμα. Στο 82ο λεπτό, οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ντουκούο και έστειλαν το ματς στην παράταση αλλά ούτε εκεί οι δυο ομάδες κατάφεραν να βάλουν το γκολ που θα τους έστελνε στον επόμενο γύρο και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι. Η Μπάνια Λούκα ήταν πιο τυχερή στη ρωσικη ρουλέτα και πήρε το εισιτήριο για το β' προκριματικό. 

Να σημειωθεί πως ο προπονητής της Μπάνια Λούκα, Μλάντεν Ζίζοβιτς δέχθηκε κόκκινη κάρτα και πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.