Η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζει «βόμβα» με Μπρούνο Φερνάντες

Metrosport Team03 Ιουνίου 2024

Οι αλλαγές στην Μπάγερν Μονάχου συνεχίζονται και από την έλευση του Βενσάν Κομπανί οι Βαυαροί περνούν στις μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα η Μπάγερν ετοιμάζει μεταγραφή-«βόμβα» με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες.

Με εγγυημένες μεταγραφικές κινήσεις εγνωσμένης αξίας πρόκειται να συνεχίσει η Μπάγερν Μονάχου τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, με στόχο να επανέλθει στην ποδοσφαιρική κορυφή της Γερμανίας μετά τη φετινή 3η θέση πίσω από τις Λεβερκούζεν και Στουτγάρδη.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Τόμας Τούχελ, ο Βενσάν Κομπανί έχει ήδη αναλάβει τα καθήκοντά του και σχεδιάζει μεταγραφική ενίσχυση από το πάνω ράφι. Σύμφωνα με την O Jogo η Μπάγερν Μονάχου έχει στόχο να αποκτήσει τον Μπρούνο Φερνάντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν αρχίσει.

Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε για 5η σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταγράφοντας φέτος 48 συμμετοχές στις οποίες έχει σκοράρει 15 γκολ και έχει δώσει 13 ασίστ.

Όπως μεταφέρουν τα διεθνή Μέσα ο Πορτογάλος είναι χαρούμενος στο Μάντσεστερ και δεν αναμένεται να πιέσει για να φύγει, όμως αν η οικονομική προσφορά είναι καλή δεν θα είναι αρνητικός στην προοτπική του Champions League.

Εκτιμάται ωστόσο πως μια τέτοια συμφωνία οικονομικά θα μπορούσε να φτάσει στα 70 εκ. ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.