Η Μπάγερν ήταν ανώτερη αλλά η Λεβερκούζεν πήρε τον βαθμό

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Λέβερκούζεν (1-1), με τους Βαυαρούς να είναι ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά να μην καταφέρνουν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί κατάφερε να κυριαρχήσει στον αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Άντριχ (0-1). Η απάντηση από τη Μπάγερν ήταν άμεση και στο 39' ο Πάβλοβιτς ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ανατροπής, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Οι Βαυαροί μετά την ισοπαλία παρέμειναν στην κορυφή και συνεχίζουν αήττητοι, έχοντας 13 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Αλόνσο βρίσκεται στην τρίτη θέση με 10 βαθμούς.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Γκερέιρο (78' Λάιμερ), Ουπαμεκανό, Κιμ, Ντέιβις, Κίμιχ, Πάβλοβιτς, Ολίσε (78' Σανέ), Μουσιάλα, Γκνάμπρι (65' Κομάν), Κέιν (86' Μίλερ).

Λεβερκούζεν: Χραντέσκι, Ταπσόμπα, Τα, Χινκαπιέ, Φρίμπονγκ, Τζάκα, Άντριχ, Γκριμάλντο (90' Μπελοσιάν), Τεριέ (58' Αντλί), Βιρτς (90' Παλάσιος), Μπονιφέις (78' Τέλα).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.