Η Metrosport, μαζί σας, στη νέα ψηφιακή εποχή

Metrosport Team31 Ιουλίου 2024

Αγαπητοί αναγνώστες

Σήμερα κρατάτε στα χέρια σας το τελευταίο φύλλο της Metrosport, μετά από 24 ολόκληρα χρόνια καθημερινής παρουσίας της σε όλη τη Μακεδονία και τη Θράκη. Το ταξίδι της τυπωμένης στο χαρτί εφημερίδας έφτασε στον προορισμό του, που ήταν η δική σας αποδοχή, η δική σας αγάπη. Την είχαμε απλόχερα και σας ευχαριστώ θερμά. 

Οι εποχές, όμως, κάνουν κύκλους και η σύγχρονη εποχή επιβάλλει αλλαγή κατεύθυνσης. Η Metrosport θα παραμείνει ζωντανή μέσα από τη δική της ιστοσελίδα, το metrosport.gr, στα smartphones στα tablets και στους υπολογιστές σας. Ηταν και θα είναι κάθε μέρα κοντά σας, με τους ρεπόρτερ και τους αθρογράφους της σε πλήρη δράση και με το πρωτοσέλιδό της, που θα δίνει καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και το στίγμα της αδιαπραγμάτευτα αδέσμευτης άποψης για όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τον αθλητισμό και, γενικότερα, την κοινωνία.

Ενα μεγάλο “ευχαριστώ” οφείλω επίσης σε όλους τους συνεργάτες μου, δημοσιογράφους και τεχνικούς, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να αποτελέσει η Metrosport αγαπημένη συνήθεια πολλών χιλιάδων φιλάθλων, κόντρα, μάλιστα, στα τεράστια εξωγενή προβλήματα που προέκυψαν την τελευταία 10ετία και αποτέλεσαν μάστιγα, ιδιαίτερα για τα έντυπα Μ.Μ.Ε. της Θεσσαλονίκης. 

Οταν μια πρωϊνή εφημερίδα της Θεσσαλονίκης τυπώνεται υποχρεωτικά στην Αθήνα, διανέμεται υποχρεωτικά από την Αθήνα και κυκλοφορεί υποχρεωτικά μετά τις 12.30 το μεσημέρι, παύει υποχρεωτικά να έχει μέλλον, αφού η ύπαρξή της καθίσταται, αυτονόητα, απαγορευτική, σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι η τιμή του χαρτιού έχει πλησιάσει την τιμή του χρυσού...

Μαζί σας, λοιπόν, αγαπητοί αναγνώστες, προχωρά πλέον η Metrosport στη νέα, ψηφιακή εποχή, ως αναπόσπαστο μέλος του Ομίλου Metromedia και με την υπόσχεση ότι δεν θα ξεφύγει ποτέ από τις αρχές της ανεξαρτησίας και της αντικειμενικότητας, για τις οποίες την αγαπήσατε και τη στηρίξατε.

Και πάλι σας ευχαριστώ

Παύλος Ανδρώνης





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.