Η μεταμόρφωση του Ιτούρμπε στα «κέρδη» του Άρη

Γιώργος Στράντζαλης11 Απριλίου 2023

Ο Χουάν Ιτούρμπε κατέγραψε ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο στάθηκε εξαιρετικά και είχε μεγάλη συνεισφορά στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena. 

Όσο ήταν στο γήπεδο τουλάχιστον, αφού ο Παραγουανός έγινε πολύ νωρίς αλλαγή σε μία απόφαση του προπονητή η οποία βρήκε πολλούς “απέναντι”. Είναι το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο ο Ιτούρμπε δίνει το κάτι παραπάνω και αποτελεί ένα από τα (λίγα) “κέρδη” του Αρη στο μίνι Πρωτάθλημα. 

Στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν για την ομάδα του, έχει μεταμορφωθεί και δείχνει ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο από εκείνο που έβγαζε στο προηγούμενο διάστημα, όπου οι περισσότερες προσπάθειές του ήταν ημιτελείς και τα νούμερα του πενιχρά.  

Πλέον, έχει γίνει πιο ουσιαστικός στο γήπεδο, δεν τρέχει άσκοπα, είναι συμμετοχικός και ίσως ο πιο επιδραστικός παίκτης στο επιθετικό παιχνίδι του Αρη στα playoffs. Δημιουργεί και είναι απειλητικός για την αντίπαλη άμυνα, σε σημείο να απορεί κανείς για το πού ήταν τόσο καιρό αυτός ο Ιτούρμπε;  

Μέσα σε έναμιση μήνα έχει πετύχει τρία γκολ, όταν σε ενάμιση χρόνο είχε μόλις τέσσερα και καμία ασίστ. Το συμβόλαιο του Ιτούρμπε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ενδεχομένως αυτό να του δίνει το επιπλέον κίνητρό, άσχετα αν οι πιθανότητες να του δοθεί νέο συμβόλαιο δεν είναι με το μέρος του ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.