Η μεταγραφή του Αιγινιακού και τα φιλικά του Αρη Αβατου

Metrosport Team12 Αυγούστου 2024

Νέα μεταγραφική προσθήκη για τον Αιγινιακό καθώς ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής πήρε τον 27χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Μαργαρίτη, από τον Βατανιακό.
Εχει περάσει επιτυχώς από αρκετές ομάδες και συγκεκριμένα: Αναγέννηση Επανομής σε δύο θητείες, μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ, Θερμαϊκό Κορινού, ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2Ο12, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, Βατανιακό .

Ο επιθετικός Νίκος Σαββίδης μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον Αιγινιακό, αποτελεί παρελθόν και θα συνεχίσει σε ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας .

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει προς τους κατόχους, που προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του φετινού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας τα εξής: Μετά την πρόσφατη άνοδο της ομάδας στη Γ' εθνική κατηγορία, παρακαλούνται φίλαθλοι να επικοινωνήσουν με τους Διοικούντες του συλλόγου, προκειμένου να αποκτήσουν τις καινούργιες κάρτες, αφού καταβάλλουν 30€ επιπρόσθετα .

Σε διαφορετική αν διατηρήσουν τα παλιά οφείλουν σε κάθε αγώνα να καταβάλουν επιπλέον 5€, κατά την είσοδο τους στο γηπέδο .

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι : 80€ και 100€ .



AΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ

Στο πλαίσιο της προετοιμασία του για το νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Αρης Αβατου θα δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια. Αναλυτικά:

14 Αυγούστου: ΠΑΟΠ Ν. Αμισσός – Άρης Αβάτου

18 Αυγούστου: Πανθρακικός – Άρης Αβάτου

21 Αυγούστου: Άρης Αβάτου – Μακεδονικός Αγιάσματος

24 Αυγούστου: Άρης Αβάτου – Βύρων Καβάλας

4 Σεπτεμβρίου: Π. Μελάς Κουτσού – Άρης Αβάτου (Super Cup ΕΠΣ Ξάνθης)

15 Σεπτεμβρίου: Νέστος Χρυσούπολης – Άρης Αβάτου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.