Η μεγάλη απόφαση του Πρίγιο: Σταματά ή συνεχίζει ίσως και στην Ελλάδα!

Κώστας Πετρωτός31 Μαΐου 2024

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πάντα θα έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, γιατί με τα 56 γκολ σε 86 παιχνίδια και την καθοριστική του συμβολή στους τρεις πρώτες τίτλους της εποχής Σαββίδη, ακόμη κι αν έφυγε στα μισά της σεζόν του νταμπλ, έχει βάλει μέτρο σύγκρισης για κάθε επιθετικό. 

Ο Πρίγιο, λοιπόν εδώ και έναν χρόνο και ένα μήνα, από τότε που έπαιξε για τελευταία φορά στην Αυστραλία με την φανέλα της Γουέστερν Γιουνάιτεντ, είναι ανενεργός. Παραμένει χωρίς ομάδα, όντας κάτοικος Βελιγραδίου, στο οποίο έχει αρχίσει να κάνει και επενδύσεις. Ωστόσο, δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν σταματήσει το ποδόσφαιρο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr. Προπονείται ατομικά και εξετάζει τις επιλογές του σε ομάδες για να δει αν θα παίξει τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο ποδόσφαιρο.

Στα 34 του, βέβαια, και χωρίς ομάδα την προηγούμενη σεζόν, με τελευταία περίοδο μάλιστα αυτή στην Αυστραλία, δεν είναι στο υψηλό επίπεδο που ήταν κάποτε, αλλά η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των προτάσεων που έχει για να παίξει ποδόσφαιρο είναι και από ομάδα στην Ελλάδα, χωρίς, όμως, να έχουν προκύψει άλλες λεπτομέρειες. 

Με την φανέλα του ΠΑΟΚ για δύο χρόνια δημιούργησε ένα εξαιρετικό όνομα ως σκόρερ και προφανώς αυτό το στοιχείο σίγουρα το εκτιμούν και ομάδες που δεν κάνουν πρωταθλητισμό. Το τι τελικά θα κάνει ο «Πρίγιο» θα φανεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και φυσικά το σενάριο να κρεμάσει τα παπούτσια του δεν είναι καθόλου αμελητέο ως πιθανότητα. 

Ο ίδιος αποφεύγει τις πολλές αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια, πάντως δεν είχε παραλείψει να δώσει τα συγχαρητήρια του για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ με μία ανάρτηση στο instagram.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.