Η μεγάλη ανάγκη είναι στον άξονα

Γιώργος Στράντζαλης24 Ιουλίου 2024

Αποστολή στην Ολλανδία, Γιώργος Στράντζαλης

Αν υπάρχει μία τρανταχτή αδυναμία στο ρόστερ του Άρη, αυτή εμφανίζεται στη μεσαία γραμμή και στη λειψανδρία που έχουν προκαλέσει οι αποχωρήσεις σε συνδυασμό με την απουσία του Βλάντιμιρ Νταρίντα από την προετοιμασία στην Ολλανδία.

Η συμφωνία του Αρη με τους Πιόνε Σίστο και Πάπε Αμπού Σισέ ενισχύει μεν το υπάρχον υλικό σε δύο κομβικές θέσεις που προέκυψαν κενά, του αριστερού εξτρέμ και του κεντρικού αμυντικού, αλλά κομβικότερη όλων αυτή τη στιγμή για τον Άκη Μάντζιο είναι η άφιξη αμυντικού χαφ. Το τέλος της συνεργασίας με τους Μπίργκερ Βερστράτε, Νέβεν Τζούρασεκ σε συνδυασμό με την απουσία του τραυματία Νταρίντα έχουν προκαλέσει σημαντικά κενά στο πλάνο του Άκη Μάντζιου και είναι χαρακτηριστικό ότι στις χθεσινές δοκιμές που έκανε, ενόψει του σημερινού πρώτου φιλικού με αντίπαλο την Άλκμααρ, χρησιμοποίησε στα χαφ τον Ζαν Ζουλ μαζί με τον Ρούμπεν Πάρντο, ο οποίος με τα τωρινά δεδομένα έχει περιορισμένο ρόλο και δεν υπολογίζεται στο πλάνο της επόμενης σεζόν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κιτρινόμαυροι προσανατολίζονται στην προσθήκη δύο ποδοσφαιριστών για τον άξονα και μάλιστα οι “στόχοι” έχουν εντοπιστεί και οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Εφόσον προχωρήσει άμεσα και η ενίσχυση στον άξονα, τότε θα διαμορφωθούν νέα δεδομένα στο ρόστερ κι αυτό αν μη τι άλλο θα δώσει στον Μάντζιο τα επιπλέον “εργαλεία” για να δουλέψει όπως θέλει στο μοντάρισμα της ομάδας του. 

Ο άξονας και το χαμηλό επίπεδο ανταπόκρισης των περισσότερων παικτών στα χαφ στη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν ήταν μία αγωνιστική αδυναμία την οποία ο Αρης πρέπει να καλύψει, αναβαθμίζοντας ποσοτικά και κυρίως ποιοτικά τη θέση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.