«I'm a celebrity get me out of here»: Ο Νίκος Βαμβακούλας αναχώρησε με τους διάσημους για τον Άγιο Δομίνικο (vid)

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2023

Αναχώρησαν νωρίς σήμερα (28/9) το πρωί με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες, οι παρουσιαστές και η αποστολή του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και απαθανάτισε τους παίκτες του «I’m a Celebrity, get me out of here» πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. Το νέο reality του ΣΚΑΪ θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιανός, ενώ σε ρόλο έκπληξη θα δούμε την Καλομοίρα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα θα γίνουν οι ξεναγοί μας στη ζούγκλα, ενώ οι Celebrities που τόλμησαν να εγκαταλείψουν την άνεση του σπιτιού τους θα διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι στα βάθη της ζούγκλας!

Ο Γιώργος Λιανός είπε χαρακτηριστικά: «Να σας πω την αλήθεια. Το κάστινγκ δεν μου το έλεγαν κι εμένα. Είχα μάθει για 4-5 παίκτες και μέχρι εκεί και τους είδα σήμερα μαζεμένους στον κισέ. Έπαθα ένα σοκ. Κατάφερα να φέρω τον Νίκο Βαμβακούλα. Είναι ένα project που θεωρώ ότι πρέπει να έχει και το αντίστοιχο οικονομικό κίνητρο. Εν μέρει θα συμφωνήσω σε αυτό. Υπήρχε μία καλή αρχή με έναν ικανοποιητικό αριθμό παικτών, αλλά θα ήταν σίγουρα πολλά τα όχι γιατί πρέπει να έρθεις... Ήμασταν ειλικρινείς για το τι θα αντιμετωπίσουν».

Ποιοι είναι οι 14 παίκτες του I’m a celebrity get me out of here;

Πάνος Καλίδης

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Μαρία Καλάβρια

Emilia Vodos

Αγγελική Ηλιάδη

Νίκος Βαμβακούλας

Γιώργος Χειμωνέτος

Νίκος Αναδιώτης

Στέλλα Γεωργιάδου

Σταμάτης Γαρδέλης

Ιωάννα Λίλη

Χριστίνα Κολέτσα

Μπο

Τάσος Ξιαρχό

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.