Η κορυφαία ενδεκάδα του Euro 2024, σύμφωνα με την Mundo Deportivo (pic)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου15 Ιουλίου 2024

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία, όπως είναι φυσιολογικό, έχει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στην καλύτερη ενδεκάδα της Mundo Deportivo για το Euro 2024. Στην γραμμή κρούσης, ο Μαμαρντασβίλι, εκ των πρώτων σκόρερ της διοργάνωσης, δεν επιλέχθηκε επειδή αποκλείστηκε στη φάση των 16, ενώ στον άσο ο εκλεκτός ήταν ο Μενιάν, ο οποίος μέχρι τα ημιτελικά δέχθηκε μόνο ένα γκολ και μάλιστα από πέναλτι.

Πίσω, ο Καρβαχάλ και ο Κουκουρέγια, μια από τις μεγάλες αποκαλύψεις του τουρνουά, κέρδισαν τις θέσεις στα άκρα, ενώ στόπερ «τοποθετήθηκαν» ο Σαλιμπά, διάδοχος του Βαράν στη Γαλλία και ο Γκουεχί, ο μοναδικός εκπρόσωπος στην ενδεκάδα της φιναλίστ Αγγλίας.

Ο νεαρός Μεϊνού θα μπορούσε να τον συνόδευε, αλλά ήταν δύσκολο να αφήσει έξω κάποιων εκ των Ρόντρι (MVP της διοργάνωσης) και Φαμπιάν, ο οποίος εξελίχθηκε σε έναν από τους ηγέτες της «φούριας ρόχας».

Η γραμμή των τριών μεσοεπιθετικών αποτελείται από τους εντυπωσιακούς Λαμίν Γιαμάλ, Ντάνι Όλμο και Νίκο Γουίλιαμς, οι οποίοι... άφησαν πίσω τους, τους Μουσιάλα και Τσάβι Σιμόνς. Στην κορυφή, ο Γκάκπο προτιμήθηκε από τον Κέιν.

Δείτε την κορυφαία ενδεκάδα του Euro 2024:



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.