Η κορυφαία απόκρουση του Κοτάρσκι κόντρα στη Μάλμε πήρε 46%

Γιώργος Καστάνης13 Σεπτεμβρίου 2024

Η πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κοτάρσκι, αναγνωρίστηκε από το φίλαθλο κοινό σε σχετική ψηφοφορία. Μάλιστα οι φίλαθλοι επιβράβευσαν τον Κοτάρσκι και του έδωσαν ένα ισχυρό 46% σε σχετική ψηφοφορία. 

Μάλιστα στο επίσημο site του ΠΑΟΚ αναφέρονται τα εξής: «Η επέμβαση του Ντόμινικ Κοτάρσκι στο ματς κόντρα στη Μάλμε αναδείχθηκε PAOK TV Play of the Month Ιουλίου/Αυγούστου, μέσα από τη δική σας ψήφο.

Ο διεθνής Κροάτης κίπερ έκανε άλλη μία καταπληκτική επέμβαση στο ματς κόντρα στη Μάλμε στη Σουηδία. Στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Νανάσι βρέθηκε απέναντι από τον Mr.Fantastic, πλάσαρε από κοντινή απόσταση αλλά ο γκολκίπερ του Δικεφάλου αντέδρασε αστραπιαία, απέκρουσε και κράτησε όρθιο τον Δικέφαλο.

H απόκρουση του Κοτάρσκι συγκέντρωσε το 46% των ψήφων του κοινού και του χάρισε την κορυφή στην ψηφοφορία για το PAOK TV Play of the Month Ιουλίου/Αυγούστου, μετά από σκληρή μάχη με τους Σβαμπ και Ντεσπόντοφ .

Στη δεύτερη θέση, έμεινε η καταπληκτική κάθετη πάσα του Σβαμπ , ενώ το βάθρο συμπλήρωσε η άψογη σέντρα του Κίριλ Ντεσπόντοφ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.