Η κόρη του Γιαννακόπουλου βοηθά ΑΜΕΑ να πάει ΟΑΚΑ για το Game 5

Metrosport Team14 Ιουνίου 2024

Η κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα σόσιαλ μίντια, χωρίς να ξεχνά το «κοινωνικό» της προφίλ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η απόφασή της να βοηθήσει ένα ΑΜΕΑ παιδί, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το Game 5 του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό από το ΟΑΚΑ.

Το sold out στον μεγάλο τελικό της Basket League ήταν δεδομένο πριν καν ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένας φίλος ΑΜΕΑ του «Τριφυλλιού»,  ο Μάριος Ψαραδέλλης να εκφράσει δημόσια μέσω του TikTok το παράπονο ότι δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο γήπεδο.

Ένα βίντεο το οποίο εμφανίστηκε στην αρχική της Δέσποινας Γιαννακοπούλου και έσπευσε να γράψει στον τοίχο του Μάριου , λέγοντας: "Στείλε μου προσωπικό μήνυμα!!!!". Από ότι φαίνεται, αυτό ακριβώς έγινε, με τον Μάριο Ψαραδέλλη να απαντάει λίγο αργότερα: "Ευχαριστώ για όλα, αποστολή εξετελέσθη".



Λίγο αργότερα, ο νεαρός φίλος των «πράσινων» ευχαρίστησε την Δέσποινα Γιαννακοπούλου, ζητώντας μάλιστα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τον βάλει στο κέντρο του γηπέδου αν νικήσει ο Παναθηναϊκός AKTOR, ώστε να κάνει σβούρες με το αμαξίδιό του.


@mariosdellisofficial #soldout #tickets #panathinaikos #paobc #basketball #greece #athens #mariosdellisofficial #mariosdellis #fy #foryoupage#fyp ♬ Experience - Solo Piano - Ludovico Einaudi
@mariosdellisofficial #ντουέτο με @despinagiannakopoulou #foryou #giatomario #fyp #foryou #mpesfy #panathinaikos #paobc #basketball #greece #athens #mariosdellisofficial #mariosdellis ♬ πρωτότυπος ήχος - Panik Records


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.