Η Κάρντιφ απέλυσε τον Μπουλούτ!

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2024

Το κακό ξεκίνημα της Κάρντιφ στην Champioship της Αγγλίας, στην οποία αγωνίζονται οι Μανώλης Σιώπης, Δημήτρης Γούτας, είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση του Ερόλ Μπουλούτ από την τεχνική ηγεσία. 

Με μόλις έναν βαθμό σε έξι αγωνιστικές και ένα γκολ στο ενεργητικό της, ο Τούρκος προπονητής πλήρωσε το... μάρμαρο, μαζί του και ο άμεσος συνεργάτης του Νίκος Καρύδας. Η εντός έδρας ήττα από τη Λιντς με 2-0 στο χθεσινό (21/09) παιχνίδι της Κάρντιφ ήταν η τελευταία παρουσία του Μπουλούτ, με τον Ομέρ Ριζά να αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα προπονητή. 

Η σχετική ανακοίνωση της Κάρντιφ αναφέρει:  «Η Κάρντιφ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο προπονητής, Έρολ Μπουλούτ έχει απαλλαγεί από τα καθήκοντά του και θα αποχωρήσει από τον σύλλογο με άμεση ισχύ. Το Διοικητικό Συμβούλιο επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Έρολ για όλη τη σκληρή δουλειά του και του εύχεται καλή συνέχεια για το μέλλον. Θα αναχωρήσει και ο βοηθός Νικόλαος Καρύδας και θα αποχωρήσει με τις καλύτερες ευχές του Συλλόγου. Περαιτέρω επιβεβαίωση του προσωπικού του backroom θα ακολουθήσει σε εύθετο χρόνο. Ο Ομέρ Ρίζα θα αναλάβει προσωρινά την ηγεσία της πρώτης ομάδας, ενώ ο Σύλλογος αναζητά την πρόσληψη ενός νέου μόνιμου τεχνικού».

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Μπουλούτ αγωνίστηκε με επιτυχία στη χώρα μας έχοντας φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου, πανηγύρισε νταμπλ με τον Ολυμπιακό, ενώ πέρασε και από Ολυμπιακό Βόλου, ΟΦΗ και Βέροια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.