Η Κάντιθ δεν… γοητεύει κανέναν

Γιώργος Στράντζαλης02 Ιουνίου 2024

Ξεκίνησε μια κουβέντα η οποία, πιθανότατα, απέκτησε μεγαλύτερη αξία από αυτή που πραγματικά της αναλογεί αλλά το ενδιαφέρον της Κάντιθ για τον Λορέν Μορόν και η πρόταση των 3.000.000 ευρώ που προτίθεται να προσφέρει για την απόκτησή του συνθέτουν ιδανική ευκαιρία για να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά.

Βάσει των τελευταίων δημοσιευμάτων, η ισπανική ομάδα σκοπεύει να καταθέσει πρόταση 3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Λορέν Μορόν στο πλαίσιο της δημιουργίας συνθηκών επιστροφής της στη La Liga από την οποία υποβιβάστηκε τη φετινή χρονιά. Αυτό σημείωσε η ιστοσελίδα «portalcadista». Ωστόσο, το ενδιαφέρον του ισπανικού club δεν γοητεύει τόσο τον Αρη όσο και τον Λορέν Μορόν. Καταρχάς, ο Ισπανός επιθετικός έκανε την κορυφαία σεζόν στην επαγγελματική καριέρα του. Για πρώτη φορά αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ του Πρωταθλήματος και δικαιώθηκε πανηγυρικά για την επιλογή του Άρη. 

Αυτό έγινε σε μια περίοδο κατά την οποία η σταδιοδρομία του ήταν σε φθίνουσα πορεία και νιώθοντας την ανάγκη για μια επανεκκίνηση. Ως εκ τούτου, το βήμα… προς τα μπρος δεν είναι η δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου παρά μόνο η επιστροφή στη La Liga ή ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Γι’ αυτόν τον λόγο, δεν ασχολείται ιδιαιτέρως με την περίπτωση της Κάντιθ και δεν είναι πρόθυμος να επιστρέψει στην Ισπανία για λογαριασμό της, όπως εξάλλου σημειώνουν και οι Ισπανοί. Μετά τη φετινή χρονιά είναι ενισχυμένος σε όλα τα επίπεδα για να διεκδικήσει πολλά περισσότερα πράγματα.

Σε ότι αφορά τον Αρη, κανονικά οι «κίτρινοι» θα πρέπει να καλέσουν τον ποδοσφαιριστή για μια ευρεία συζήτηση με σκοπό την επέκταση του συμβολαίου του με τις αντίστοιχες οικονομικές απολαβές. Δείχνουν πρόθυμοι να συζητήσουν την πώλησή του, αλλά τα 3 εκατ. ευρώ είναι… σταγόνα στον Ωκεανό σε σχέση με τις απαιτήσεις τους. Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι παραχώρησαν τον Λούις Πάλμα με ποσό μεγαλύτερο των 4 εκατ. ευρώ κι ενώ ο νεαρός επιθετικός από την Ονδούρα δεν είχε το background του Μορόν αλλά μόλις μια σεζόν σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Οπότε, δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν σε διαδικασία συζήτησης για ένα ποσό μικρότερο από τα τέσσερα εκατομμύρια. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες ομάδων από Εμιράτα και Αραβία. Σύμφωνα δε με τους Ισπανούς και ομάδες της La Liga έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Και η τιμή του Μορόν θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ενδιαφερόμενων αλλά και τα ποσά που θα προσφέρουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.