Η Κάντιθ αγόρασε σπίτι 88χρονης αποτρέποντας να της κάνουν έξωση!

Metrosport Team14 Ιουνίου 2024

Είναι κάτι παραπάνω από αθλητικές ομάδες και το αποδεικνύουν πολλές φορές, ειδικά σε δύσκολες καταστάσεις.

Η ισπανική Κάντιθ που υποβιβάστηκε φέτος στην Ισπανία, αγόραρε το σπίτι μιας 88χρονης γυναίκας, αποτρέποντας να της κάνουν έξωση!

Την απειλή της έξωσης από το σπίτι της αντιμετώπιζε η 88χρονη Μαρία Μουνιόθ, όμως η Κάντιθ, μέσω του Ιδρύματός της, κατάφερε να σταματήσει τη διαδικασία. Η ηλικιωμένη κλήθηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της στη γειτονιά Pópulo μέχρι τις 27 Ιουνίου, καθώς το διαμέρισμά της θα μετατρεπόταν σε τουριστική κατοικία.

Τελικά οι ιδιοκτήτες του σπιτιού κατέληξαν σε συμφωνία για την πώληση του σπιτιού στο Κάντιθ αναστέλλοντας την έξωση, μετά από αρκετές δίκες και ενώ υπήρχε απόφαση να εκδιωχθεί στο τέλος του μήνα η 88χρονη.

Η έξωση απετράπη χάρις στο Cadista club Foundation (το ίδρυμα της Κάντιθ) το οποίο αγόρασε το διαμέρισμα της Μαρίας Μουνιόθ από την οικογένεια Μπλετράμι στην οποία ανήκε, έναντι 147.000 ευρώ.

Εκτός όμως αυτού το Cadista club Foundation υπέγραψε συμβόλαιο μίσθωσης αορίστου χρόνου για το ίδιο ενοίκιο που πλήρωνε, περίπου 90 ευρώ το μήνα, όπως μετέφερε η Diario de Cadiz!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.