Η κακή παράδοση του Άκη Μάντζιου κόντρα στον Ολυμπιακό που θέλει να «σπάσει»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαθανασίου


Συνέχεια στο πρωτάθλημα της «Stoiximan Super League» με την 5η αγωνιστική να ξεκινάει το Σάββατο 21/9 με τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος στις 17:00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ωστόσο στο πρόγραμμά ξεχωρίζει το ντέρμπι του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό στις 20:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης, μίας και είναι μόλις το δεύτερο ντέρμπι της φετινής σεζόν, έπειτα από την λευκή ισοπαλία του Δικέφαλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το Σάββατο 21/9 τα βλέμματα των φιλάθλων του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα στραφούν στο Κλ. Βικελίδης, εκεί όπου η πληγωμένη, από την ήττα στην Κρήτη, ομάδα του Άκη Μάντζιου θα αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες, που προέρχονται και αυτοί από στραβοπάτημα, έπειτα από το 0-0 απέναντι στον Παναιτωλικό την περασμένη Κυριακή.

Οι κίτρινοι, σε 4 αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει μόλις 5 βαθμούς και είναι... αναγκασμένοι να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα το ερχόμενο Σάββατο, ειδάλλως θα μείνουν αρκετά πίσω στην βαθμολογία. Ωστόσο το ιστορικό του προπονητή της ομάδας, που την οδήγησε σε τελικό κυπέλλου έπειτα από 14 χρόνια, απέναντι στους ερυθρόλευκους δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, καθώς δεν έχει καταφέρει να νικήσει ποτέ στην προπονητική του καριέρα τον Ολυμπιακό!

Ο 54χρονος τεχνικός έχει έρθει αντιμέτωπος με τους Πειραιώτες συνολικά 27 φορές στην προπονητική του καριέρα. Έχει καταφέρει να αποσπάσει σε 5 περιπτώσεις τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ στις υπόλοιπες 22 έχει ηττηθεί

Επίσης άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως έχει 61 γκολ κατά έναντι μόλις 12 υπέρ!

Η πιο βαριά ήττα σημειώθηκε το μακρινό 2010 χάνοντας με 5-0 από τους ερυθρόλευκους, όταν ήταν στον πάγκο του Πανιώνιου, στα πρώτα του βήματα ως προπονητής.

Σαν προπονητής του Άρη η πιο βαριά ήττα ήταν το 4-1 για τον θεσμό του πρωταθλήματος στις 27 Σεπτεμβρίου 2023 στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.