Η καινοτόμα προπόνηση των ακαδημιών της Φέγενορντ

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι η Φέγενορντ διαθέτει μια από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ευρώπη. Η ολλανδική ομάδα έχει βραβευτεί πέντε φορές από το 2009 με το βραβείο «Rinus Michels», για την καλύτερη ακαδημία στην Ολλανδία. Καμία άλλη ακαδημία στον κόσμο δεν παρήγαγε, περισσότερους παίκτες για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 στη Βραζιλία, όπου έπαιξαν 11 πρώην παίκτες της Ακαδημίας της Φέγενορντ. 

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, ότι η ακαδημία ξεχωρίζει. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει, όμως, ο τρόπος λειτουργίας της Φέγενορντ. «Ο σύλλογος του λαού» προσπαθεί να προωθήσει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο μοιράζοντας γνώσεις και πληροφορίες με άλλους προπονητές. Η ολλανδική ομάδα διαθέτει ένα διεθνές τμήμα που προσφέρει προγράμματα από συμβουλευτικές υπηρεσίες έως σχολές ποδοσφαίρου, αλλά ως και σεμινάρια, όπως και κατασκηνώσεις. 

  • Στις ακαδημίες της Φέγενορντ, τα παιδιά μαθαίνουν να παίζουν σε τρεις διαφορετικές επιφάνειες. Σε χόρτο, άμμο, αλλά και σε τσιμέντο, γιατί θεωρούν ότι και τα τρία βοηθούν τα παιδιά στην εξέλιξή τους.
  • Δείτε τα VIDEO, παίρνοντας... γεύση για το πρόγραμμα προπονήσεων στις ακαδημίες της Φέγενορντ:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.