Η Κ17 του ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στον τελικό του Final 4

Metrosport Team25 Μαΐου 2024

Η Κ17 του ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 επί της ΑΕΛ στον πρώτο ημιτελικό του Final 4, στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», για το ηλικιακό πρωτάθλημα της Super League, με τον "δικέφαλο" να περιμένει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (25/5, 17:00).

Οι μικροί του ΠΑΟΚ πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 35ο λεπτό με τον Παπανικόπουλου (1-0), ενώ στο 75ο λεπτό ο Τσιότας έκανε τη σέντρα και ο Στύλος με κεφαλιά έγραψε το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε θέση στον τελικό της Τρίτης (28/5), οποίος είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 17:00, με τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός να είναι ο αντίπαλος του "δικεφάλου".

ΠΑΟΚ (Προπονητής: Δημήτρης Ορφανός): Μπελερής, Τσιότας, Μπαταούλας, Κοσίδης, Βυρσωκινός, Παπανικόπουλος (69' Γκιόκα), Ελευθεριάδης, Ντούνγκα (85' Θεοφίλου), Μύθου (85' Τουρσουνίδης), Τσίτσιλας (85' Κρομμύδας), Μπέρδος (61' Στύλος).

ΑΕΛ (Προπονητής: Γιάννης Βασιλείου-Κώστας Νεμπεγλέρας): Σπανός, Αρσένης, Αβραμούλης, Κουπατσιάρας, Γκρόζος, Κουτζαηλίας (81' Μπασδέκης), Βαρσάμης (82' Καλαθάς), Ρίζος (82' Όντος), Δημηνίκος, Γραβάνης, Μπιώτης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.