Η Κ17 του Άρη πέρασε με νίκη - ανατροπή από τα Γιάννενα!

Γιώργος Στράντζαλης25 Νοεμβρίου 2023

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα εκτός έδρας με 2-3 , σε ένα παιχνίδι το οποίο έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχόπτωση, το οποίο επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων όπου το τερέν έγινε ακόμα πιο βαρύ.

Το πρώτο γκολ για τον ΠΑΣ πέτυχε στο 11΄ ο Σπύρου με τον νεαρό παίκτη του ΠΑΣ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Καραμανλής με σουτ από μέση απόσταση ισοφάρισε για τους «κιτρινόμαυρους». Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 79΄με τον Κάμτση, με τους παίκτες του Άρη στη συνέχεια να ανατρέπουν το εις βάρος τους  σκορ με τα γκολ των Παράσχου (87΄) και Καραμανλή (95΄).

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΣ: Παντελίδης, Βενέτης, Ζέρβας, Γλένης, Αναγνωστόπουλος, Τούφας (90′ + 3′ Κούτρας), Παλαντζάς (74′ Κοσμάς), Τζοβάρας, Σπύρου, Κάμτσης, Σκουτελιάς (74′ Φλώρος)

Άρης (Ματελόπουλος): Κυριακίδης, Μαυρόπουλος, Κατσαρέας, Σιταράς, Σεβαστίδης, Παράσχος, Μαυρίδης (60’ Γεωργίου), Βλαχονικολής (80’ Παλάσκας), Βεριντιανο (90’ Γκίρλος), Χαρούπας, Καραμανλής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.