Η ιστορική πρόκριση φέρνει... αναβολή στη Superleague 1 για τον Παναθηναϊκό

Metrosport Team16 Αυγούστου 2023

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία μεγάλη και ιστορική πρόκριση αποκλείοντας τη Μαρσέιγ στη διαδικασία των πέναλτι έπειτα από ένα παιχνίδι με στοιχεία... θρίλερ και τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πανηγυρίζουν την παρουσία τους στα play off του Champions League εκεί όπου τους περιμένει η Μπράγκα.

Ωστόσο αυτή η πρόκριση και μία σειρά αλλαγών στο καλεντάρι της Ευρώπης φέρνουν αναβολή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τους Πράσινους που ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο το Σάββατο 19/8.

Ειδικότερα, για την ίδια ημερομηνία έχει οριστεί να γίνει ο αγώνας της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που είχε αναβληθεί λόγω της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή και η αστυνομία δεν επιτρέπει την διεξαγωγή του αγώνα του Παναθηναϊκού την ίδια ημέρα, κάτι που φέρνει αλλαγές, καθώς η πρώτη αναμέτρηση με τη Μπράγκα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 22:00.

Η Superleague 1 με γνώμονα το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου αναμένεται τις επόμενες ώρες να αποφασίσει για την αναβολή της προγραμματισμένης πρεμιέρας για να μην βάλει σε ταλαιπωρία τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθώς σε περίπτωση που αναμέτρηση διεξαγόταν την Κυριακή 20/8, θα έπρεπε σε λιγότερο από 72 ώρες τα αγωνιστούν κόντρα στους πορτογάλους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.