Η ισπανική αγορά, ο Κογιάδο και ο αδερφός του Σέρχιο Ράμος

Γιώργος Μάντζιος10 Ιουνίου 2024

Το επερχόμενο ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στην Ισπανία αναμένεται να «ξεκλειδώσει» πολλά από τα ζητήματα που εκκρεμούν ενόψει της νέας σεζόν. Καταρχάς δεν αποκλείεται να έχει επαφές και με τους ανθρώπους της Μπέτις για την πιθανή πώληση του Μορόν, αλλά και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του, αφού αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, μετά τις διακοπές του στην Κόστα Ρίκα.

Είναι ένα θέμα που «καίει», αφού μια πιθανή πώληση του Μορόν (σ.σ μοιάζει δύσκολο, σχεδόν απίθανο να παραμείνει στον Άρη και την επόμενη σεζόν) θα βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ ένα σημαντικό ποσό για να μπορέσει η ομάδα να ενισχυθεί, σύμφωνα με τα «θέλω» του προπονητή της. Κατά δεύτερο είναι γνωστό ότι ο Άρης κινείται μεταγραφικά στην ισπανική αγορά εδώ και αρκετά χρόνια και δεν αποκλείεται πιθανή ενίσχυση να έρθει και φέτος από την χώρα της Ιβηρικής. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως ο ισχυρός άνδρας των «κιτρίνων» είχε φιλοξενήσει στην σουίτα του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τον αδερφό του Σέρχιο Ράμος.

Ο Ρενέ Ράμος (στη φωτό με τον αδερφό του) είναι ιδιοκτήτης μανατζερικου γραφείου στην Ισπανία και έχει μεγάλο δίκτυο το οποίο ο Άρης -σύμφωνα με όσα διαρρέουν- θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει. Στο προσκήνιο άλλωστε ήρθε πρόσφατα και πάλι το όνομα του Άλεξ Κογιάδο. Ο τελευταίος αγωνίζεται ως εξτρέμ και επέστρεψε στην Μπέτις μετά από ένα πέρασμα από την Σαουδική Αραβία. Οι υψηλές απολαβές του παίκτη ωστόσο (περίπου 800.000 ευρώ) οδηγούν την Μπέτις σε πιθανή συνεργασία με άλλη ομάδα. Κάτι που δεν αποκλείεται να εκμεταλλευτεί ο Άρης, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Μορόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα τουmetrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.