Η ημερομηνία του φιλικού που θα βρει αντιμέτωπους Μέσι και Ρονάλντο

Metrosport Team12 Δεκεμβρίου 2023

Η Ίντερ Μαϊάμι, η ομάδα του Λιονέλ Μέσι, επιβεβαίωσε ότι την 1η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το φιλικό με την Αλ Νασρ, την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, στο Ριάντ. Η νέα μονομαχία (ίσως η τελευταία) μεταξύ των δύο θρύλων του ποδοσφαίρου ήταν γνωστή, αλλά όχι και η ημερομηνία.

Στις 29 Ιανουαρίου, η Ίντερ Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει την Αλ Χιλάλ στο πλαίσιο του Κυπέλλου Εποχή. Η Αλ Χιλάλ είναι η ομάδα του Νεϊμάρ, πρώην συμπαίκτη του Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν. «Αυτοί οι αγώνες θα είναι ενδιαφέροντα τεστ για την ομάδα μας, τα οποία θα μας ωφελήσουν καθώς θα μπαίνουμε σε μια νέα σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε ομάδες της ποιότητας της Αλ Χιλάλ και της Αλ Νασρ», δήλωσε ο Κρις Χέντερσον, αθλητικός διευθυντής της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Λιονέλ Μέσι, οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, έχουν αναμετρηθεί συνολικά 37 φορές στην καριέρα τους, 30 από αυτές στην Ισπανία όταν ο Αργεντινός έπαιζε για την Μπαρτσελόνα και ο Πορτογάλος για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.